Η Εμίλια Κλαρκ δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφίες της μέσα από το νοσκομείο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 16:19 Η Εμίλια Κλαρκ δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφίες της μέσα από το νοσκομείο

Η "βασίλισσα Καλίσι" του Game of Thrones, με όπλο της το χιούμορ, περιέγραψε τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της και μοιράστηκε εικόνες της από τα χειρουργεία.

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, η λατρεμένη "Καλίσι" των φανατικών κατά κόσμον Εμίλια Κλαρκ, σόκαρε το κοινό που δεν μπορούσε να φανταστεί την απίστευτη περιπέτεια με την υγεία της που την έφερε κοντά στον θάνατο, ενώ ζούσε την πιο ένδοξη στιγμή της στη σειρά του HBO.

Τώρα μιλάει ανοιχτά για τα εγκεφαλικά ανευρίσματα και τις εγχειρήσεις της σε μία συνέντευξη στο CBS Sunday Morning και μοιράστηκε με όλους φωτογραφίες της μέσα από το νοσοκομείο.

Η "βασίλισσα Καλίσι" του Game of Thrones μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της: «Η πρώτη φορά ήταν δύσκολη, με τη δεύτερη μου ήταν πιο δύσκολο να παραμείνω αισιόδοξη. Το αντιμετώπισα μέρα με την ημέρα. Σίγουρα πέρασα μια περίοδο που ήμουν... πεσμένη - για να το πω απλά».

Η Εμίλια Κλαρκ που υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία με διαφορά μηνών, εξήγησε πώς νέκρωσε ένα κομμάτι του εγκεφάλου της, που  στερήθηκε την αιμάτωση για περισσότερο από ένα λεπτό, περιγράφοντας το δεύτερο χειρουργείο της: «Οπότε άκουγα τους γιατρούς να κοιτάζουν τον εγκέφαλό μου και να σχολιάζουν "μπορεί να είναι η συγκέντρωσή της, μπορεί να είναι η περιφερειακή της όραση"».

Δείτε το βίντεο:

 

 

«Εγώ πάλι λέω ότι είναι το γούστο μου στους άνδρες», πρόσθεσε γεμάτη χιούμορ, προσπαθώντας να δώσει έναν πιο ελαφρύ τόνο στη σοβαρότητα όσων έζησε. Η 32χρονη ηθοποιός ομολόγησε ότι τη βοήθησε να ξεπεράσει το σοκ από την περιπέτειά της η επιστροφή της στα γυρίσματα του Game of Thrones.

«Επιστρέφεις στο πλατό και παίζεις έναν γ@@@το χαρακτήρα και περπατάς μέσα από τη φωτιά και μιλάς σε εκατοντάδες ανθρώπους και σου ζητούν να αποδώσεις όσο πιο καλά μπορείς. Αυτό με γλίτωσε από το να σκέφτομαι τη θνητότητά μου», κατέληξε η πρωταγωνίστρια

Δείτε το βίντεο: 

 

 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση