Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Wonder Woman πάει στη Eurovision: Εμφάνιση-έκπληξη της πρωταγωνίστριας της ταινίας Γκαλ Γκαντότ στο Τελ Αβίβ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 11:36 H Wonder Woman πάει στη Eurovision: Εμφάνιση-έκπληξη της πρωταγωνίστριας της ταινίας Γκαλ Γκαντότ στο Τελ Αβίβ

Η Αμαζόνα ηρωίδα από τον κόσμο της DC, Wonder Woman, προσγειώνεται στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Οι διοργανωτές του φετινού μουσικού διαγωνισμού της Eurovision στο Ισράηλ έχουν βαλθεί να ξεπεράσουν σε λάμψη και διάσημους guest κάθε προηγούμενο. Μετά τη βόμβα, πως η Madonna θα εμφανιστεί επί σκηνής τον προσεχή Μάιο κι άλλα ονόματα από το Χόλιγουντ συμπληρώνουν τη λίστα των «καλεσμένων» στο Τελ Αβίβ.

Ανάμεσά τους, η Γκαλ Γκαντότ, γνωστή στους περισσότερους ως Wonder Woman, από την ομώνυμη ταινία που έσπασε τα ταμεία πριν από μερικά χρόνια. Η ηθοποιός, έχει καταγωγή από το Ισραήλ και ήταν όπως διαβάζουμε η πρώτη επιλογή της κρατικής τηλεόρασης για την παρουσίαση της Eurovision. Ωστόσο, η Γκαντότ αρνήθηκε ευγενικά, λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας. Άλλωστε και εκεί, εξασφάλισαν το διάσημο μοντέλο Μπαρ Ρεφαέλι.

Φαίνεται όμως πως τόσο η Γκαντότ, όσο και η ισραηλινή τηλεόραση, ήθελαν πολύ να συνεργαστούν στα πλαίσια της Eurovsion και αυτό θα γίνει με τη χρήση της... τεχνολογία του βίντεο. Για την ακρίβεια, όπως μεταδίδουν ισραηλινά ΜΜΕ, η Wonder Woman έχει συμφωνήσει να ετοιμάσει ορισμένα χιουμοριστικά βιντεάκια, τα οποία και θα προβληθούν εμβόλιμα κατά τη διάρκεια των ημιτελικών και του τελικού της Eurovision.

Η αρχική ιδέα των Ισραηλινών ήταν να βάλουν ακόμη περισσότερη λάμψη στο show, επιστρατεύοντας τον Βρετανό James Corden, που έκανε μόδα το Carpool Karaoke με αστέρες του Χόλιγουντ στην Αμερική. Οταν εκείνος αρνήθηκε, στήριξαν την ιδέα σε ένα διάσημο καλλιτέχνη στη χώρα, τον Γιούβλακ Σέβο, που παρουσιάζει χιουμοριστικά σκετσάκια υποδυόμενος τον οδηγό ταξί. Στο πίσω κάθισμα του ταξί θα δούμε την Γκαντότ με τους δύο καλλιτέχνες να παρουσιάζουν από κοινού τις ομορφιές της διοργανώτριας χώρας της Eurovision.

Η Wonder Woman γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ισραήλ. Διαβάζουμε μάλιστα πως οι πρόγονοί της ζούσαν στην Ευρώπη, με τον παππού της να φυλακίζεται στο Αουσβιτς επιζώντας του Ολοκαυτώματος και την γιαγιά της να εγκαταλείπει την Ευρώπη πριν ξεσπάσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος.


Πηγή: iefimerida.gr