Η έκπληξη: Ο νονός της κόρης Ελένης Μενεγάκη-Μάκη Παντζόπουλου είναι....

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 18:29 Η έκπληξη: Ο νονός της κόρης Ελένης Μενεγάκη-Μάκη Παντζόπουλου είναι....

Μία πολύχρονη και στενή φιλική σχέση θα επισφραγιστεί με την κουμπαριά. Ο νονός της κόρης της Ελένης Μενεγάκη είναι «διαφορετικός». Ποιος είναι;

Τους μήνες της εγκυμοσύνης της Ελένης Μενεγάκη, ιδίως το τηλεοπτικό κοινό, ασχολήθηκε έντονα με την παρουσιάστρια. Τις ημέρες της αναμονής του τοκετού είχε γίνει πρώτο θέμα στις gossip και celebrities στήλες η γέννηση του τέταρτου παιδιού της. Ο σχεδόν ενάμιση μήνας που πέρασε από τον ερχομό στη ζωή της κόρης της παρουσιάστριας ήταν πιο χαλαρός, ενώ το θέμα που απασχολούσε τους θαυμαστές της ήταν τον πότε θα επιστρέψει στην εκπομπή.

Τις τελευταίες μέρες προέκυψε κι άλλη απορία: ποιος θα βαφτίσει τη μικρή; Τον Άγγελο έχουν βαφτίσει η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Ανδρέα Φουστάνο, την Λάουρα ο ζωγράφος Άγγελος και τη Βαλέρια η Τζένη Μπαλατσινού με τις κόρες της. 

Αυτό το παιδί όμως, δεν θα το βαφτίσει , σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, κάποιος δημοφιλής καλλιτέχνης ή κάποιο πρόσωπο της εγχώριας σόουμπιζ, αλλά ένας αγρότης! 

Ο νονός του μωρού γράφτηκε ότι θα είναι ένας πολύ καλός φίλος του Μάκη Παντζόπουλου, που ζει μόνιμα στην Άνδρο και είναι αγρότης στο επάγγελμα. Συνδέονται με πολύχρονη, στενή φιλία χρόνων και ήταν από τους πρώτους που έμαθε για την σχέση του επιχειρηματία με την Ελένη Μενεγάκη πριν από πεντέμισι χρόνια.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση