Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tyra Banks: Κάνει εξώφυλλο με το καυτό κίτρινο μπικίνι της και βουλώνει τα στόματα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 20:56 Tyra Banks: Κάνει εξώφυλλο με το καυτό κίτρινο μπικίνι της και βουλώνει τα στόματα

Στα 45 της πλέον, το θρυλικό μοντέλο και παρουσιάστρια δεν διστάζει να κάνει μια ακόμη "καυτή" φωτογράφηση για το Sports Illustrated στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στους θιασώτες του body shaming.

Η Tyra Banks δεν χρειάζεται συστάσεις. Αφού έγραψε... χιλιόμετρα και ιστορία στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας και στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών, πέρασε στο χώρο της τηλεόρασης ακολουθώντας κι εκεί λαμπρή καριέρα ως παρουσιάστρια του America's Next Top Model αλλά και ως κριτή στο America's Got Talent.

Στα 45 της χρόνια παραμένει αειθαλής και δραστήρια, χωρίς να κρύβει τα τελευταία χρόνια την μάχη που δίνει με τις αυξομειώσεις του βάρους της που έχει γίνει θέμα ουκ ολίγες φορές και αντικείμενο κακόβουλων σχολίων.

Επειδή όμως... η παλιά είναι αλλιώς, η Tyra φόρεσε ένα μικροσκοπικό καυτό κίτρινο μπικίνι και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated έτσι όπως μόνο αυτή ξέρει και μπορεί. Και το μήνυμά της σε όσους επιδίδονται στο "σπορ" του body shaming είναι σαφές: "Αυτό είναι για όλους όσους άκουσαν πως δεν είναι αρκετά καλοί λόγω του σώματος ή της ηλικίας τους ή για οτιδήποτε άλλο. Η BanX είναι εδώ για να σας πει ότι είστε τέλειοι, ο,τι κι αν λένε οι άλλοι!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

πηγή: news247.gr