Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοφία Καρβέλα: Έκανα δύο αμβλώσεις στα 20 μου, στα βάθη του αλκοολισμού μου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 11:10 Σοφία Καρβέλα: Έκανα δύο αμβλώσεις στα 20 μου, στα βάθη του αλκοολισμού μου

Η δημόσια εξομολόγηση έκανε η Σοφία Καρβέλα για τις αμβλώσεις και τον αλκοολισμό: «κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου με εκδίκηση».

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Σοφία Καρβέλα για τις αμβλώσεις και τον αλκοολισμό.

Η κόρης της Άννας Βίσση τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική και με αφορμή το σχέδιο νόμου, που εγκρίθηκε από τη γερουσία και απαγορεύει τις αμβλώσεις μετά την 6η εβδομάδα κύησης, άπαξ και βρεθεί χτύπος καρδιάς στο έμβρυο, προέβη σε αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε. Στη φωτογραφία κρατά αγκαλιά τον έναν από τους γιους της και εξομολογείται ότι στο παρελθόν είχε πρόβλημα αλκοολισμού και έκανε δυο εκτρώσεις γράφοντας χαρακτηριστικά:

Χθες τριγυρνούσα μέσα στο νέο μου κατάστημα και αισθανόμουν χαρούμενη. Σήμερα, ξύπνησα βλέποντας το post μιας φίλης μου που μοιράστηκε την αλήθεια της και τώρα αισθάνομαι υποχρεωμένη να το πράξω η ίδια. 

Έκανα δύο αμβλώσεις. Όταν ήμουν 20 ετών και στα βάθη του αλκοολισμού μου, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου καθόλου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου με εκδίκηση.

Ούσα αναγκασμένη να περάσω εκείνες τις εγκυμοσύνες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη ζωή ήταν απολύτως το πιο σκληρό και πιο σαδιστικό πράγμα που θα μπορούσε κανείς να κάνει για μένα και για τα μωρά. Το να μεγαλώνει παιδιά δεν είναι βόλτα στο πάρκο- και κατέληξα με δύο καταπληκτικά αγόρια όταν ήμουν έτοιμη να δώσω μια ατέλειωτη αγάπη σε αυτούς και κάπως ανοικτή για να την δεχτώ...

πηγή: thetoc.gr