«Το pole dancing μου άλλαξε τη ζωή: Εχασα 38 κιλά, γλίτωσα από την κατάθλιψη» [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 11:45 «Το pole dancing μου άλλαξε τη ζωή: Εχασα 38 κιλά, γλίτωσα από την κατάθλιψη» [εικόνες]

Παραπανίσια κιλά, μιζέρια, κατάθλιψη και οικονομικές δυσκολίες ωθούσαν την Kerry Derham στον πάτο. Οταν τον άγγιξε, αποφάσισε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και τότε ήταν που κατάλαβε ότι έπρεπε να αλλάξει.

Με λίγες λέξεις, αυτή είναι η ιστορία ζωής της Kerry, η οποία προσπάθησε και κατάφερε να κερδίσει πάλι πίσω τη ζωή της χάρh στο pole dancing.

Ολα ξεκίνησαν μετά από μια ερωτική απογοήτευση, όταν ήταν 20 χρονών. Από την στεναχώρια της ξεκίνησε να τρώει και έφτασε να ζυγίζει 88 κιλά.

Οι γιατροί τής έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά δεν έδωσε σημασία και συνέχισε.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε όταν εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών έχασε το σπίτι της.

«Ειχα γύρω μου ανθρώπους που με εκμεταλλεύονταν και κατέληξα να έχω σοβαρό πρόβλημα», αναφέρει η ίδια και συνεχίζει: «Ολοι όσοι στήριζα οικονομικά εξαφανίστηκαν και με άφησαν χωρίς χρήματα».

Η Kerry επισκέφτηκε ψυχολόγο για να ζητήσει βοήθεια, αλλά τελικά προτίμησε να πολεμήσει μόνη της τους δαίμονές της.

Μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας, κοίταξε τον εαυτό της στον καθρέφτη και κατάλαβε πως δεν αναγνωρίζει το είδωλο που βλέπει.

Μια διαφήμιση στην τηλεόραση για το pole dancing την έκανε να στραφεί σε αυτό και σήμερα να έχει τη δική της επιχείρηση εκμάθησης του συγκεκριμένου χορού και να τον διδάσκει. Το σώμα της άλλαξε (έχασε 38 κιλά) και μαζί και η ζωή της... 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση