Σπυριδούλα: Ποια είναι η «αμφιλεγόμενη» φιναλίστ του ΜasterChef! Φωτογραφίες με τον γοητευτικό σύντροφό της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 16:16 Σπυριδούλα: Ποια είναι η «αμφιλεγόμενη» φιναλίστ του ΜasterChef! Φωτογραφίες με τον γοητευτικό σύντροφό της

Το MasterChef ανήκει πια στην ιστορία! Μεγάλος νικητής στέφθηκε ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος κέρδισε 50.000 ευρώ και το πανηγύρισε με την καρδιά του! Ένα από τα πρόσωπα βέβαια που ξεχώρισε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τόσο για την έντονη προσωπικότητά του όσο και για τις μαγειρικές ικανότητές της είναι η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Η Σπυριδούλα μπορεί να έφτασε μέχρι την πηγή δηλαδή τον τελικό, όμως τελικά δεν κατάφερε να πιει νερό. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, καθώς μεγάλη μερίδα του κοινού την αντιπαθεί, γεγονός που αποδεικνύεται μέσα από τα social media.

Η 25χρονη σεφ κατάγεται από το Βόλο και έχει εδώ και 10 χρόνια σχέση με τον Αποστόλη Γερμάνη, ο οποίος βέβαια δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον χώρο και αυτός είναι και ο λόγος που ενώ βρισκόταν στον τελικό ήταν πίσω από τις κάμερες. Το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί στις 8 Ιουνίου, όμως, δεδομένου ότι η Σπυριδούλα έφτασε στον τελικό ο γάμος αναβάλλεται για μερικούς μήνες. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε «Στην φωλιά των ΚουΚου» ότι ίσως παντρευτούν τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη.

Η Σπυριδούλα εργαζόταν από μικρή ηλικία στα τσιπουράδικα που διατηρούσε η οικογένειά της στον Βόλο. Στη συνέχεια σπούδασε επαγγελματίας σεφ και εργάστηκε ως α’ μάγειρας στην κουζίνα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης. Η ίδια παρακολουθούσε όλα αυτά τα χρόνια τους μαγειρικούς διαγωνισμούς και δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της που την πίεζαν να δηλώσει συμμετοχή. Μία μέρα κάποιοι από την κολλητή της παρέα πήραν την ευθύνη και δήλωσαν συμμετοχή στο MasterChef για λογαριασμό της. Και το σπουδαιότερο μαγειρικό ταξίδι για την Σπυριδούλα ξεκίνησε…

Το TLIFE έριξε μια ματιά στις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σου παρουσιάζει στιγμές από τη ζωή της μέσα από φωτογραφίες. Όπως θα δεις, ο σύντροφό της παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της, καθώς οι δυο τους είναι full in love!

Δες τις φωτογραφίες:

Η Σπυριδούλα έχει κάθε λόγο να χαμογελά και να νιώθει ευγνώμων για όλα όσα έχει καταφέρει

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση