Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιατί ο τραγουδιστής δραπέτης ζητάει συγγνώμη από την Ελένη Φιλίνη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 12:07 Γιατί ο τραγουδιστής δραπέτης ζητάει συγγνώμη από την Ελένη Φιλίνη

«Δεν σκέφτηκα να επιστρέψω τα χρήματα που πήρα γιατί το έχω πληρώσει πολύ ακριβά»

Ο Κωνσταντίνος Δαναός απασχόλησε τα μέσα με την υπόθεση της δραπέτευσης του από την φυλακή. O ίδιος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ελένη Φιλίνη.

«Αυτό που συμβαίνει στη ζωή μου αυτή την περίοδο δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι έξω με αναστολή. Το κακούργημα έγινε πλημμέλημα διότι η εισαγγελέας θεώρησε ότι δεν υπήρχε δόλος από την πλευρά μου. Δικαίως καταδικάστηκα για απάτη γιατί είχα μπλέξει με πολύ κακές παρέες. Δεν υπήρξα δραπέτης. Ήμουν φυγάς για 17 χρόνια.

Καταδικάστηκα για 5 χρόνια κι έφυγα στους 14 μήνες. Δεν έχω σκοπό να ζητήσω συγγνώμη από κανέναν για την τότε περίοδο. Καταδικάστηκα και το πλήρωσα πολύ ακριβά. Πέρασα μια κόλαση μέσα στη φυλακή και δεν μπορούσα να μιλήσω. Δέχθηκα βίαιη σεξουαλική κακοποίηση. Το είχα σχεδιασμένο να μη γυρίσω στη φυλακή. Ήταν λύτρωση για μένα.

Ο σύντροφός μου δεν ήξερε ότι ήμουν φυγόποινος για 17 χρόνια. Φοβόμουν πάρα πολύ όταν εμφανιζόμουν σε εκπομπές μη με αναγνωρίσει κάποιος από τις φυλακές. Δεν σκέφτηκα να επιστρέψω τα χρήματα που πήρα γιατί το έχω πληρώσει πολύ ακριβά. Εξευτελίστηκα μέσα στη φυλακή, δεν χρωστάω σε κανέναν. Χρωστάω συγγνώμη μόνο στην Ελένη Φιλίνη γιατί είναι κυρία. Είναι η μοναδική που δεν είχε κάνει μήνυση», είπε μεταξύ άλλων.

πηγή: news.gr