Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελεσίγραφο Μπραντ Πιτ σε Αντζελίνα Τζολί για το διαζύγιο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 18:41 Τελεσίγραφο Μπραντ Πιτ σε Αντζελίνα Τζολί για το διαζύγιο

Οικονομικές κυρώσεις θα έχει η Αντζελίνα Τζολί αν δεν υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου έπειτα από το τελεσίγραφο που της απηύθυνε ο Μπραντ Πιτ.

 

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την απόφαση να χωρίσουν, ο 55χρονος σταρ φέρεται να βαρέθηκε από τις καθυστερήσεις της τέως συζύγου του που τον έχει στο περίμενε και το πάει από μήνα σε μήνα.

Ο Μπραντ εικάζεται ότι κάλεσε τους δικηγόρους του να ζητήσουν από δικαστές να οριστικοποιήσουν την προθεσμία για την Αντζελίνα να υπογράψει τα χαρτιά και να τη θέσει προ ευθυνών της αν δεν το κάνει.

Τον Απρίλιο φημολογείται ότι δικαστής έδωσε προθεσμία στην υπόθεση των δύο σταρ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019. Πηγή ανέφερε σχετικά με τον Μπραντ Πιτ στη Sun: "Έχει δείξει φοβερή υπομονή σε όλη τη διαδικασία του διαζυγίου αν και η Αντζελίνα τον έχει ωθήσει στα όριά του πάρα πολλές φορές. Ωστόσο, άντεξε πολύ και αν και γενικώς είναι ήρεμος άνθρωπος δεν μπορεί να το τραβήξει άλλο. Κουράστηκε με την Άντζι που διαρκώς το μεταθέτει όλο και πιο μακριά και τον πάει από μήνα σε μήνα σέρνοντας τη διαδικασία την οποία πλέον την αντιμετωπίζει σαν παιχνίδι από την πλευρά της Αντζελίνα"

Αυτό οδήγησε τον Μπραντ να ζητήσει από τη νομική του ομάδα να πάνε σε δικαστή και να ζητήσουν να θέσει ένα όριο στην ηθοποιό να υπογράψει το διαζύγιο και αν ξεπεράσει αυτήν την προθεσμία να υποβληθεί σε οικονομικές κυρώσεις.
 

Πηγή: Daily Mail, Sun