Eurovision 2015: Οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη συμμετοχή της Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 12:11 Eurovision 2015: Οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη συμμετοχή της Ελλάδας

Η ελληνική συμμετοχή φαίνεται να παλεύει για μια θέση στον τελικό, με τις αποδόσεις να κάνουν την πρόκριση ντέρμπι. Ποιες χώρες βρίσκονται πιο ψηλά στα στοιχήματα με τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν το διαγωνισμό

Δύσκολη φαίνεται πως θα είναι η βραδιά της Eurovision για την ελληνική συμμετοχή, που θα διαγωνισθεί στον πρώτο ημιτελικό την ερχόμενη Τρίτη στις 19 Μαΐου. Μπήκαμε στο stoiximan.gr για να δούμε αποδόσεις και εκτιμήσεις και όπως φαίνεται η Μαρία Έλενα Κυριάκου πρέπει να βάλει τα δυνατά της για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Στον πίνακα με τις αποδόσεις του πρώτου ημιτελικού η πρόκριση της χώρας μας δίνει 1.45 και μας κατατάσσει στην 8η θέση με Φινλανδία και Λευκορωσία κοντά στην 9η και 10η θέση. Θυμίζουμε πως οι 10 πρώτες χώρες από κάθε ημιτελικό λαμβάνουν το εισιτήριο για να διαγωνιστούν στον Τελικό της 23ης Μαΐου, μαζί με τις μεγάλες πέντε (Big 5), Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία και Ισπανία που προκρίνονται απευθείας.

Αντίστοιχα στο stoiximan.gr μέχρι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δίνει απόδοση 20.00 για την πιθανότητα να έρθει πρώτη ανάμεσα στις χώρες που συμμετέχουν στον ημιτελικό και εκεί φαίνεται να καταλαμβάνει την 8η θέση. Οι αποδόσεις μπορεί να αλλάξουν αρκετά όσο περνούν οι ημέρες. Άλλωστε η Ελλάδα έχει το ρεκόρ προκρίσεων στον τελικό, ενώ δεν έχει ποτέ αποκλειστεί από τον ημιτελικό.

Σουηδία και Ιταλία φαβορί για τη νίκη

Η κλασική δύναμη Σουηδία και το απολωλός πρόβατο που επέστρεψε και πάλι τα τελευταία χρόνια στη Eurovision είναι τα δύο φαβορί για τη νίκη του φετινού διαγωνισμού. Για την ακρίβεια οι αποδόσεις δίνουν 2.65 στη Σουηδία και 3.40 στην Ιταλία στην πρόβλεψη για το φετινό νικητή. Αν η Ελλάδα βρεθεί στον τελικό, τότε σύμφωνα με τα στοιχήματα θα καταλάβει τη 17η θέση, αρκετά χαμηλή κατάταξη, που αν επιβεβαιωθεί ίσως πρέπει να συμφιλιωθούμε με την ιδέα πως οι συμμετοχές μας θα επιστρέψουν στην προ της... νίκης εποχή που κατέληγαν με μαθηματική ακρίβεια κάτω από τη δεκάδα.

Φέτος για πρώτη φορά, η Αυστραλία μετακομίζει στην Ευρώπη. Η χώρα της μακρινής Ωκεανίας έχει φανατικούς οπαδούς που παρακολουθούν μετά μανίας τη Eurovision και έτσι φέτος για πρώτη φορά θα συμμετέχει με δικό της τραγούδι στο διαγωνισμό. Μάλιστα το κομμάτι της κατατάσσεται ψηλά σε αποδόσεις και με 5.00, φαίνεται να πλασάρεται μέσα στην τριάδα.

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση