Μιχάλης Stavento: Στο Voice πέρασα, είδα, δεν κάθομαι...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 14:07 Μιχάλης Stavento: Στο Voice πέρασα, είδα, δεν κάθομαι...

Ενοικος και όχι μόνιμος κάτοικος στην τηλεόραση δηλώνει ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento, ο οποίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη συμμετέχει στο επόμενο «Voice»

«Στην τηλεόραση εγώ είμαι ένοικος. Πέρασα, είδα, είχε δωμάτιο με θέα, έκατσα, δεν κάθομαι πολύ καιρό, σε καταστάσεις γενικότερα στη ζωή...». Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento και βασικός συντελεστής και του φετινού «The Voice» αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «Ολα» ότι σκέφτεται σοβαρά να μην συνεχίσει και του χρόνου στο επόμενο (που βρίσκεται στα πλάνα του ΑΝΤ1 και για την επόμενη σεζόν).

«Δεν ξέρω αν θα πάω στο Voice 3» παραδέχτηκε και συνέχισε: «Οχι ότι σνομπάρω, αλλά εκτός του ότι έχω να κοιμηθώ από το 2014, δεν έχω τη δυνατότητα να περιμένω από κάποιον να μου γράψει τραγούδια. Αυτά που λέω τα γράφω μόνος μου. Επίσης είμαι της άποψης ότι αυτό πρέπει να το γνωρίσουν κι άλλοι άνθρωποι. Είχα την τιμή και την τύχη να το κάνω, αλλά αυτό το πράγμα με τα «κατσικώματα» γενικότερα σε θέσεις δεν είναι σωστό. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι υπόλοιποι, δεν το συζήτησα...».

Στην ίδια συνέντευξη ο Μιχάλης Κουινέλης μίλησε για την πίστη του στον Θεό και τη συνήθειά του να επισκέπτεται ξωκκλήσια και αποκάλυψε ότι ήταν μικρός το παρατσούκλι του ήταν «μουχλιάρης» (από τη μούχλα).

Πηγή:thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση