Ο Γολγοθάς του Κώστα Τσάκωνα - Δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 10:00 Ο Γολγοθάς του Κώστα Τσάκωνα - Δίνει μάχη με τον καρκίνο!
Όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός...
 
Μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που τον "χτύπησε" πριν από πέντε χρόνια ένα νέο σοβαρό υγείας ταλαιπωρεί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο τον Κώστα Τσάκωνα. Ο κωμικος ηθοποιός πάσχει από καρκίνο στην ουροδόχο κύστη και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες από πέρσι το καλοκαίρι. Ωστόσο όπως εξομολογείται στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα δεν το βάζει κάτω.

"Το παλεύω γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή όλοι θα φύγουμε από τη ζωή. Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα. Με το γέλιο προσπαθώ να την παλέψω αλλιώς θα είχα "φύγει" προ πολλού" λέει ο ηθοποιός που από το 2010 όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο είναι καθηλωμένος στο σπίτι του στη Γλυφάδα.



Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να αντιμετωπίσει τις μηνιαίες χημειοθεραπείες και τους πόνους της ασθένειας καθώς όπως παραδέχεται: "Να μη ζήσει άλλος τους δικούς μου πόνους. Είναι ανυπόφοροι. Θα το παλέψω όμως. Τον έχω πάρει στα αστεία. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου. Κάποια στιγμή θα φύγουμε από τη ζωή. Άλλωστε τον θάνατο και την εφορία δεν τα αποφεύγεις".


Από την παράσταση "Αλ Μπατίρ... Τσουζ" του 2008 με τον Στάθη Ψάλτη και τον Φώτη Μεταξόπουλο στη σκηνή.

Ο ηθοποιός δεν είχε κανένα πάθος και γι' αυτό λέει δεν έχει οικονομικό πρόβλημα σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του. "Λυπάμαι τους συναδέλφους μου που πηγαίνουν τώρα και ζητιανεύουν στο Σπίτι του Ηθοποιού. Αυτοί ήταν "φιγούρα και λιγούρα". Αυτό είναι κατάντια. Ο Θεός σου τα δίνει πλουσιοπάροχα κάποια στιγμή, κράτησε τα", σημειώνει ο Κώστας Τσάκωνας.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση