Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 16:07 Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει το δεύτερο της παιδί που μάλιστα θα είναι κορίτσι. Μαζί με το σύζυγο της έχουν αποχτήσει άλλο ένα παιδί, τον Σάββα που είναι 15 μηνών. Χθες, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη και μίλησε για τη μητρότητα και την οικογενειακή ζωή.

Αναφέρθηκε με τα πιο γλυκά λόγια στον γιο της λέγοντας “Είμαι τρελαμένη με την οικογένεια μου, με τον γιο μου. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδάκι, είναι σε ωραία φάση. Επικοινωνούμε πια, με καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνω, μου δίνει φιλάκια και λιώνω… είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου” ενώ για τον σύζυγο της είπε ότι την κέρδισε με την αισιοδοξία και το χαμόγελό του.

Τέλος, μας αποκάλυψε το όνομα που σκοπεύει να δώσει στην κόρη της όταν αυτή γεννηθεί. Είπε: “Ακόμη το όνομα της μικρής δεν το έχουμε συζητήσει, αλλά είμαστε παραδοσιακοί. Δηλαδή της οικογένειας θα είναι. Μάλλον της μαμάς μου. Ας γεννηθεί με το καλό, αλλά είμαστε παραδοσιακοί. Μας αρέσουν τα ονόματα των γονιών”. Πιθανότατα, λοιπόν, το όνομα της κόρης της θα είναι Ούρσουλα καθώς έτσι λέγεται η μητέρα της Δούκισσας.

Πηγή: marieclaire.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση