Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλατινένιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Η απονομή του δίσκου και η special unplugged εμφάνιση! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 16:50 Πλατινένιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Η απονομή του δίσκου και η special unplugged εμφάνιση! [pics]

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε δισκογραφικά, με ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ από την Panik Platinum. Ο νέος δίσκος του τιτλοφορείται «Το Κάτι Παραπάνω» και περιλαμβάνει 14 τραγούδια-επιτυχίες.

powered by Rubicon Project

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, το βράδυ της Δευτέρας παρέλαβε τον πλατινένιο δίσκο του, σε μια μαγευτική βραδιά που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του στη λίμνη της Βουλιαγμένης.

Παράλληλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής χάρισε σε όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους μία μοναδική unplugged εμφάνιση, ερμηνεύοντας υπό τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας τα καινούρια του τραγούδια, που έχουν ξεχωρίσει και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε: τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την Έλλη Κοκκίνου, του MI-RO, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά και αρκετούς από τους καλλιτέχνες της Panik Records, όπως την Ελένη Φουρέιρα, την Josephine Wendel, τον Χρήστο Ζωτιάδη και τον Αναστάσιο Ράμμο.

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, ωστόσο, βρέθηκε και οι: Πέτρος Ιακωβίδης, Λευτέρης Κιντάτος και ο Άκης Δείξιμος, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί μαζί του και στη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Δες τις φωτογραφίες:

Νίκος Απέργης
Γιώργος Λιβάνης
Γιώργος Αγγελόπουλος
Λευτέρης Κιντάτος – Άκης Δείξιμος
Βίκυ Γεροθόδωρου – Νικόλ Σαραβάκου
Δημήτρης Μαστρόκαλος – Γιάννης Ράπτης
Ίαν Στρατής
Μιχάλης Τσαουσόπουλος
Stan
Ήβη Αδάμου
Νάνσυ Παραδεισανού
Alcatrash
Bo
Χριστίνα Ψάλτη
Νατάσα Θεοδωρίδου
Πέτρος Ιακωβίδης
Αναστάσιος Ράμμος
Στέλιος Λεγάκης
Χρήστος Ζωτιάδης
Ανδρομάχη Δημητροπούλου
Josephine Wendel
Κατρίνα Τσάνταλη
Έλλη Κοκκίνου
Ελένη Φουρέιρα

Πηγή: tlife.gr