Τα δάκρυα της Κάιλι στη σκηνή του Glastonbury : 14 χρόνια μετά τον καρκίνο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 19:50 Τα δάκρυα της Κάιλι στη σκηνή του Glastonbury : 14 χρόνια μετά τον καρκίνο

«Εύχομαι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Στη σκηνή του Glastonbury Festival επέστρεψε την Κυριακή 30/06 η Κάιλι Μινόγκ. Δεκατέσσερα χρόνια μετά από τη διάγνωσή της με καρκίνο, η οποία την ανάγκασε να ακυρώσει εκείνη την εμφάνισή της στο διάσημο μουσικό Φεστιβάλ.

Η επιστροφή της ήταν θριαμβευτική και στα 51 της χρόνια η τραγουδίστρια ανάβηκε ξανά και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα τςη από τη συγκίνηση που βίωσε. Μπροστα της 100.000 άνθρωποι την αποθέωναν κι εκείνη σχολίασε με το δικό της τρόπο την περιπέτειά της: «Εύχομαι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Η ανάρτηαή της, που έγραψε στη λεζάντα: "Σας ευχαριστώ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τι σημαίνει για μένα αυτό που συμβαίνει σήμερα εδώ".  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

'Ηταν μόλις 36 όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υποχρεώθηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στο Glastonbury, αλλά και την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο " Showgirl – The Greatest Hits Tour", για να χειρουργηθεί κατεπειγόντως και να προχωρήσει σε χημιοθεραπείες. Τον Ιανουάριο του 2006 ανακοίνωσε ότι είχε πλέον "καθαρίσει" με το θέμα του καρκίνου. 

Τι συνέβη στην εμφάνισή της

Με διάρκεια 75 λεπτά η εμφάνισή της  συγκίνησε τον κόσμο, όταν όλοι άκουσαν να λέει δακρυσμένη: «Το 2005 ήταν να είμαι εδώ. Όμως οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να είμαι εδώ. Μακάρι τα πράγματα να είχαν γίνει διαφορετικά, αλλά αυτή είναι η ζωή. Είμαστε όλοι μαζί αυτή τη στιγμή».

Μάλιστα, θυμήθηκε ότι παρακολούθησε το μουσικό Φεστιβάλ από την τηλεόραση και είπε: «Κάποιοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν μερικά από τα τραγούδια και αυτό είναι το πνεύμα και η γενναιόδωρη φύση του Glastobury».

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση