Συνατσάκη- Παπαδημητρίου μας δείχνουν την... ευλυγισία τους!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαΐου 2015 12:40 Συνατσάκη- Παπαδημητρίου μας δείχνουν την... ευλυγισία τους!

Η Μαρία Συνατσάκη ανέβασε φωτογραφία στο instagram όπου μαζί με την Ντορέτα Παπαδημητρίου προβάλουν την ευλυγισία τους φορώντας λύκρα κολάν τύπου 80s.

Το τελευταίο διάστημα η Ντορέτα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη, έχουν γίνει αχώριστες, ενώ πρόσφατα συνεργάστηκαν και επαγγελματικά, όταν παρουσίασαν μαζί την βραδιά του Ελληνικού τελικού της Eurovision.

Εκτός από την παρουσίαση, οι δυο τους έχουν άλλο ένα κοινό: την αδυναμία τους στον χορό. Και οι δυο τους έχουν συμμετάσχει στο dancing with the stars, κερδίζοντας ιδιαίτερα θετικές κριτικές.

Απ' ότι φαίνεται, ωστόσο, οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες έχουν και άλλα κοινά επαγγελματικά σχέδια. Χθες το βράδυ η Μαίρη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία που οι δυο τους κάνουν πρόβες φορώντας λύκρα κολάν τύπου 80s. 

Μάλιστα, επιδεικνύουν στο φακό τη μεγάλη ευλυγισία τους.

Στη λεζάντα γράφει η Μαίρη Συνατσάκη: «Από που να ξεκινήσω τις εξηγήσεις τωρα δεν ξέρω... Ο @serfotis και ο @konstantinoschristoforou φταίει. #shamone #eurovisionight #paratragouda (Μα όλο μαζί σου τις βλακείες??? @doretta3123 Τς τς τς)»

Τι ετοιμάζουν άραγε;

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση