Θέμης Αδαμαντίδης: Οι πρώτες εικόνες μετά τον ξυλοδαρμό του και όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 20:50 Θέμης Αδαμαντίδης: Οι πρώτες εικόνες μετά τον ξυλοδαρμό του και όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μπράβους που του είχαν στήσει καρτέρι έπεσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς πήγαινε σε μαγαζί που συχνάζει στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 19:30, δύο άτομα με βερμούδες, που φορούσαν κράνη, τον πλησίασαν και του είπαν σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.  Ο τελευταίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξη Κούγια, ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή, κάτι που η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά.

Οι δυο άντρες, αφού πρώτα άρχισαν να του φωνάζουν άγρια, γιατί δεν επιστρέφει τα χρήματα στον επιχειρηματία, στη συνέχεια άρχισαν να τον δέρνουν και να τον χτυπούν με μπουνιές στο πρόσωπο. Κατόπιν απομακρύνθηκαν γρήγορα από το σημείο, αφήνοντας τον τραγουδιστή αιμόφυρτο και σε κατάσταση σοκ από τον ξυλοδαρμό του, μέσα στον δρόμο. Ο Θέμης Αδαμαντίδης μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο στο Φάληρο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα μύτης και μώλωπες από τα χτυπήματα των δύο μπράβων και θα παραμείνει νοσηλευόμενος τουλάχιστον για μία νύχτα.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο τραγουδιστής παραχώρησε μια συνέντευξη Τύπου για το αιματηρό επεισόδιο, παρουσία του δικηγόρου του.  «Θέλω να πω σε όλους τους Ελληνες πολίτες, αυτή η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός απ΄ό,τι είναι και δική μας», είπε αρχικά ο λαϊκός τραγουδιστής, και κατόπιν πρόσθεσε: «Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες. Έχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου».

«Ούτε ξυλοδαρμό μπορώ να το πω. Περπατούσα, με πλησίασαν και με χτύπησαν. Μου είπαν για χρήματα, τα οποία … έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος. Είμαι καλά, γι’ αυτό βγήκα…», επεσήμανε στη συνέχεια, ενώ αρνήθηκε να δεχθεί άλλες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Όταν, όμως ρωτήθηκε για τον λόγο που έδωσε αυτή την συνέντευξη τύπου, ο ίδιος εξήγησε πώς ήθελε να δουν όλοι είναι καλά. Ευχαρίστησε, λοιπόν, όσους παρευρέθηκαν σ’ αυτή και η συνέντευξη ολοκληρώθηκε.

Δες τις φωτογραφίες:

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση