Ο Ρώμας αντεπιτίθεται: Αυτού του είδους οι... Χρυσούλες, πάντα λένε!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 14:47 Ο Ρώμας αντεπιτίθεται: Αυτού του είδους οι... Χρυσούλες, πάντα λένε!

Για άλλη μία φορά η ηθοποιός κατάφερε με τα λεγόμενά της να ξεσηκώσει θύελλα.

Η Χρυσούλα Διαβάτη επέκρινε όσους συναδέλφους της επιλέγουν να μπουν στον στίβο της πολιτικής το βράδυ των Εθνικών εκλογών  στο στούντιο του Alpha και μίλησε για την επιλογή του Αλέξη Γεωργούλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη να μπουν στην Ευρωβουλή, λέγοντας: «Αυτά με απογοητεύουν και λυπάμαι τον ελληνικό λαό. Από που και ως πού; Και τι μπορεί να προσφέρει ένας προβεβλημένος άνθρωπος σε έναν άλλον, τέτοιου χώρου σαν τον δικό μας; Τι μπορεί να προσφέρει από πολιτική, από προβλήματα, δηλαδή είναι τρελά αυτά τα πράγματα. Δε γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Αυτά με απογοητεύουν και με τρομάζουν, γιατί είμαι και γιαγιά, είμαι και μαμά, θα είμαι και προγιαγιά σε λίγο και σκέφτομαι τα παιδιά μου. Αλλιώς δε με νοιάζει εμένα. Την καριέρα μου την έκανα».

Επίσης, αποκάλυψε πως δεν δίνει την ψήφο της σε συναδέλφους της: «Δεν έχω ψηφίσει ποτέ συνάδελφό μου, γιατί δεν έχουμε καμιά δουλειά με την πολιτική. Αυτή η Βουλή είναι να σε τρελαίνει. Εγώ μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας και δε φοβάμαι κανέναν».

Η απάντηση ήρθε από τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος εξελέγη με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής: «Δεν έχει δίκιο. Όμως η Χρυσούλα έχει το δικαίωμα να διατυπώνει την άποψή της με τον τρόπο της, έντονα και ρηξικέλευθα πολλές φορές. Είναι μια πολύ καλή ηθοποιός στο είδος της. Τη συμπαθώ και την εκτιμώ. Σίγουρα δεν αναφέρεται σε εμένα. Πάντα έλεγε η Χρυσούλα. Αυτού του είδους οι... Χρυσούλες, πάντα λένε! Και καλά κάνουν αλλά θα πρέπει να έχουν και αντίλογο. Και να είναι έτοιμες να τον ακούσουν».

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Το να συμμετέχεις στα κοινά είναι υποχρέωση των ανθρώπων. Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι είναι ιερό. Εμείς ειδικά που ασχοληθήκαμε με την αυτοδιοίκηση, στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές... Είναι υποχρεωτικό και απαραίτητο να βγαίνει ένα χαρακτηριστικό δείγμα της κοινωνίας ως σύμβουλοι ούτως ώστε να υπηρετήσει τα προβλήματα της κοινωνίας. Μέσα σε αυτό το δείγμα μπορεί να υπάρχει και ένας καλλιτέχνης. Το θέμα που είναι ποιοι είναι αυτοί που εκλέγονται, να γίνεται μια προσεκτική ανάγνωση του ποιος είναι ο καθένας. Τι σπουδές έχει κάνει, τι δυνατότητες έχει ο καθένας. Να κριθεί από τον τρόπο που μιλάει, που γράφει... Μπορείς και από τον τρόπο της γραφής να καταλάβεις τον τρόπο που σκέφτεται και την κριτική του σκέψη. Δεν είναι όλοι στο ίδιο καζάνι!».

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση