Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Ταξίδι στο Παρίσι μαζί με τα παιδιά τους!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 10:47 Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Ταξίδι στο Παρίσι μαζί με τα παιδιά τους!

Στις 29 Ιουνίου η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έκανε ένα μεγάλο wedding party στην Νάξο, προκειμένου να γιορτάσουν τον γάμο τους, που έγινε Μεγάλη Δευτέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο στα Χανιά της Κρήτης. Το ζευγάρι λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από την Νάξο, έφτιαξε τις βαλίτσες του και αναχώρησε για την μαγική πόλη του Φωτός μαζί με τα παιδιά του. Η όμορφη ηθοποιός και ο γνωστός σεφ θέλησαν να κάνουν το πρώτο ταξίδι μετά το γαμήλιο πάρτι τους μαζί με τους πολυτιμότερους και πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχουν στη ζωή τους.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος λατρεύουν τα ταξίδια και έτσι εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία που τους δίνεται για να εξερευνούν καινούργια μέρη. Μπορεί ο χειμώνας να ήταν απαιτητικός για την Βάσω Λασκαράκη, αφού τα γυρίσματα για την σειρά «Το Σόι σου» ήταν πολύωρα, όμως τώρα ξεκουράζεται με τον καλύτερο τρόπο. Η ηθοποιός φαίνεται πως έχει κλείσει την επόμενη δουλειά της και απλά μένει ο χρόνος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση.

Ως λάτρης του Instagram, η Βάσω Λασκαράκη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορες στιγμές από τα ταξίδι τους στην γαλλική πρωτεύουσα. Ωστόσο, το μέρος που φαίνεται να τους έκλεψε την καρδιά και να τους έκανε να νιώσουν ξανά παιδιά δεν είναι άλλο από την Disneyland!

Δες φωτογραφίες:

Όλοι μαζί περνούν φανταστικά!

Πηγή: tlife.gr