Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ βγήκαν βόλτα με τα παιδιά τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 12:40 Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ βγήκαν βόλτα με τα παιδιά τους

Η δεύτερη κοινή εμφάνιση μέσα σε λίγες ημέρες κι ενώ οι φήμες για τις σχέσεις τους οργιάζουν

Στο επίκεντρο του βρετανικού Τύπου και όχι μόνο, βρίσκονται κάθε λίγο και λιγάκι οι σχέσεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Άλλωστε, τα δημοσιεύματα που θέλουν το κλίμα ανάμεσα στα δύο ζευγάρια να είναι ψυχρό, όλο και πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό.

Πάντως, τα δύο αδέλφια, αλλά και οι σύζυγοί τους προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να διασκεδάζουν τις φήμες, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι με τόσο πειστικό τρόπο. Πριν λίγες ημέρες, Χάρι και Μέγκαν βάφτισαν το γιο τους, Άρτσι και η βασιλική οικογένεια -πλην της βασίλισσας Ελισάβετ- βρέθηκε στο μυστήριο. Μάλιστα, όλοι μαζί πόζαραν στο φακό για τις καθιερωμένες οικογενειακές φωτογραφίες.

Τώρα, τα δύο ζευγάρι συναντήθηκαν ξανά μέσα σε σύντομο διάστημα με τις Μίντλετον και Μαρκλ να διασκεδάζουν στο γρασίδι με τα παιδιά τους. Αφορμή για τη νέα συνάντηση στάθηκε αγώνας πόλο, στον οποίο συμμετείχαν οι δύο πρίγκιπες. Έτσι, οι δύο συννυφάδες βρήκαν μια καλή ευκαιρία για να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές στη βρετανική εξοχή.

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός, ήταν αρκετά αγχωμένη, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρούλη Άρτσι. Αντίθετα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει πια εξοικειωθεί για καλά με το θέμα μητρότητα, απολαμβάνοντας τις στιγμές με τα τρία της παιδιά. κρατούσε στην αγκαλιά της τον ενός έτους Λουίς, με τα δύο μεγαλύτερα, Τζορτζ και Σαρλότ να κλέβουν γι’ ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις.

Αλλά και οι δύο δούκισσες, όμως, εντυπωσίασαν με το outfit της. Η Μαρκλ επέλεξε ένα φαρδύ χακί φόρεμα και μεγάλα μαύρα γυαλιά, ενώ η Μίντλετον ένα ροζ σικ midi φόρεμα.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση