"Σπάει" τη σιωπή της η Αλιμόνου: το διαζύγιο & το νέο επαγγελματικό βήμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 16:00 "Σπάει" τη σιωπή της η Αλιμόνου: το διαζύγιο & το νέο επαγγελματικό βήμα

"Αφήνω πίσω μου όλο αυτό, παρότι ακούστηκαν τέρατα".

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια που ο γεμάτος αναταραχές, ανατροπές και ραντεβού στα δικαστήρια χωρισμός της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάνη, έχει μπει στο επίκεντρο συζητήσεων. Πρωτοσέλιδα, άρθρα, εξελίξεις, δηλώσεις εκατέρωθεν. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Gala και αναφέρθηκε στο διαζύγιό της και στον πρώην σύζυγό της, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Μάλιστα, αυτό που σκοπέυει να κάνει δεν έχει καμία σχέση με ό,τι θα πιστεύαμε πως θα ασχοληθεί.

«Εκτός του ότι κάθε χρόνο κερδίζω περισσότερη σοφία και γνώση, αυτό είναι το καλοκαίρι όπου είμαι πιο ήρεμη, έχω βρει τις καινούργιες μου ισορροπίες και δόξα τω Θεώ είμαι καλά κι εγώ και τα παιδιά μου. Πλέον έχω χαράξει μια νέα πορεία και προσπαθώ να κάνω πράγματα που ήθελα εδώ και πολύ καιρό, οπότε νομίζω ότι είμαι και πολύ πιο χαρούμενη. Έχω μπει στη διαδικασία μιας μεγάλης προετοιμασίας εδώ και μήνες για το νέο μου επαγγελματικό εγχείρημα στο YouTube και το Instagram και τον όποιο χρόνο περισσεύει από τις ανάγκες των παιδιών τον αφιερώνω στο στήσιμο της δουλειάς που θα παρουσιάσω σε δύο εβδομάδες» αποκάλυψε.

Όα είπε για το διαζύγιό της «Είμαι εντελώς εκτός όλου αυτού που ονομάζουμε social media εδώ και χρόνια, δεν έχω ούτε Facebook, και αυτό γιατί ήταν θέμα και δικής μου φιλοσοφίας να κρατάω την ιδιωτική μου ζωή εκτός διασημότητας και προστατευόμενη. Δεν τα κατάφερα τελικά. Ο χωρισμός μας πήρε πήρε μεγάλες διαστάσεις και δόθηκαν στη δημοσιότητα ανυπόστατες πληροφορίες, ειδικά σε ότι αφορούσε εμένα. Αυτό πραγματικά δεν το περίμενα. Με βρήκε και λίγο απροετοίμαστη, αλλά επειδή κατάγομαι από τη Σπάρτη δεν το έβαλα κάτω και το πάλεψα με τα κατάλληλα μέσα. Πλέον το αφήνω πίσω μου όλο αυτό, παρότι ακούστηκαν τέρατα. Αφού αντέδρασα όπως μπορούσα στις συγκεκριμένες κατηγορίες, η μόνη απόδειξη πια ότι προχωράω στη ζωή μου είναι το να κάνω καινούργια πράγματα».

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση