Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 12:22 Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αυτή την περίοδο κάνει καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του, καθώς διαγνώστηκε με κακοήθεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του. Ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν είχε κάνει κάποια δήλωση σχετικά με αυτό το ζήτημα, όμως τα μηνύματα που δέχεται από τους διαδικτυακούς φίλους του τον ανάγκασαν.

Έτσι με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Να ξέρετε σας διαβάζω και χαμογελάω πολύ», ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία με μια ακτή γράφοντας: «Αυτό το καλοκαίρι δεν θα μπορώ να κάθομαι στον ήλιο και τη θάλασσα. Εσείς όμως φιλαράκια μου να την προσέχετε για να μπορώ του χρόνου να κολυμπάω σε καθαρά νερά». Χωρίς να πει πολλά, ο Αντίνοος Αλμπάνης επιβεβαίωσε την περιπέτεια που περνάει.

 

Πηγή: govastileto.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση