Tζούλια Ρόμπερτς, 47 χρονών σήμερα: «Αρνήθηκα τις πλαστικές, ρισκάρω την καριέρα μου»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 19:39 Tζούλια Ρόμπερτς, 47 χρονών σήμερα: «Αρνήθηκα τις πλαστικές, ρισκάρω την καριέρα μου»

H Tζούλια Ρόμπερτς έχει σήμερα γενέθλια. Γίνεται 47 χρονών. Μπορεί πλέον οι εποχές να έχουν αλλάξει και οι 50χρονες γυναίκες της showbiz να είναι οι νέες 30άρες (π.χ. Σάντρα Μπούλοκ), όμως αυτό τις περισσότερες φορές είναι αφύσικο, εμπεριέχει κόστος, επικίνδυνες αποφάσεις και ρίσκο. Οι περισσότερες γυναίκες ηθοποιοί που αποφασίζουν να μεγαλώσουν φυσικά κι αντιστέκονται στις πλαστικές, συνήθως βγαίνουν από το παιχνίδι.

Εξαιρέσεις, όσες δεν ποντάρισαν ποτέ στην εξωτερική τους εμφάνιση, όσες ήταν πάντα καρατερίστες. Ομως η πραγματικότητα για την πλειοψηφία του Χολιγουντιανού κόσμου, αυτού που γεννά «sweethearts» και «κορίτσια της διπλανής πόρτας», είναι μία και σκληρή. Κι αυτό το γεγονός ωθεί όλο και περισσότερες πρωταγωνίστριες στον πλαστικό χειρούργο. Αν το αποτέλεσμα πετύχει, δε σχολιάζεται (π.χ. Ντέμι Μουρ). Αν δεν πετύχει, τότε οι Νικόλ Κίντμαν, Μεγκ Ράιαν και Ρενέ Ζελβέγκερ αυτού του κόσμου βρίσκονται αντιμέτωπες με το τεντωμένο μας δάχτυλο. «Μα γιατί είναι τόσο ηλίθιες;», «Γιατί δεν αφήνουν τον εαυτό τους ήσυχο;», «Πόσο τραγικές...»

Ολοι εμείς, οι επικριτές του καναπέ και των social media, επαναλαμβάνουμε από την ασφάλεια των δικών μας, μονόδρομων, επιλογών, τα ίδια και τα ίδια. Οπως ακριβώς και στον πρωταθλητισμό: κανείς, μα κανείς, δεν κατακεραυνώνει τους νικητές των 100 μέτρων στίβου τη στγμή που σπάνε το νήμα, έχοντας κάνει ρεκόρ. Ολοι χειροκροτούμε στο θρίαμβο, συγκινούμαστε με το ταλέντο, το επίτευγμα. Μόνο όταν κάποιοι πιαστούν, πέφτουμε από τα σύννεφα. Μόνο όταν κάποιοι πεθάνουν, με σαπισμένα εσωτερικά όργανα (γιατί έτσι συμβαίνει), τυπώνουμε άρθρα και τεντώνουμε ξανά το δάχτυλο....

Διαβάστε την συνέχεια του κειμένου στο flix.gr

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση