Κλούνεϊ για πρόταση γάμου: Παρέμεινα γονατιστός για 28 λεπτά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 14:02 Κλούνεϊ για πρόταση γάμου: Παρέμεινα γονατιστός για 28 λεπτά!
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ περιγράφει πώς έκανε πρόταση γάμου στην Αμάλ Αλαμουντίν παραμένοντας γονατιστός για ένα μισάωρο και εξηγεί γιατί καθυστέρησε η απάντηση της Αμάλ...
 
Το 1995 σε μια από τις διασημότερες συνεντεύξεις του, ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε εκμυστηρευτεί στην Μπάρμπαρα Γουόλτερς, την πρόθεσή του να μην ξαναπαντρευτεί ποτέ: «Ξέρω ότι δεν πρόκειται να παντρευτώ ποτέ ξανά. Δεν ήμουν καλός στον γάμο» είχε εξηγήσει. Το κράτησε για περίπου δύο δεκαετίες.
 
Σε σημερινή συνέντευξή του στο πρωινό μαγκαζίνο του CBS, ο διάσημος γόης εξομολογήθηκε τι τον έκανε να αλλάξει γνώμη μετά τη συνάντησή του με την Αμάλ Αλαμουντίν και πώς ακριβώς της έκανε πρόταση γάμου.
 
«Από τις αρχές της σχέσης μας, ήξερα ότι θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου με την Αμάλ. Ομως ποτέ δεν της είχα μιλήσει για γάμο. Της το πέταξα τελείως ξαφνικά...».
 
 
Τον κατάλληλο ρομαντικό τόνο στην πρόταση γάμου, έδωσαν τα τραγούδια της θείας του, Ρόζμαρι Κλούνεϊ (γνωστής τραγουδίστριας και ηθοποιού της δεκαετίας του '50 και του '60, η οποία μάλιστα είχε παίξει μαζί με τον Μπιγκ Κρόσμπι στο θρυλικό «White Christmas»): «Είχα βάλει μια playlist με τραγούδια της θείας μου. Τι πιο ρομαντικό από αυτό;».
 
Το... αναπάντεχο της πρότασης άφησε την Αμάλ βουβή για ώρα, γι' αυτό κι όπως ο Κλούνεϊ περιγράφει, στο τέλος της είπε: «Κοίτα να δεις, είμαι 52 χρόνων κι είμαι εδώ και 28 λεπτά γονατισμένος. Χρειάζομαι μια απάντηση τώρα, πριν πάθω καμιά εξάρθρωση...».
 
Η απάντηση, όπως είναι γνωστό πια ήταν θετική και λίγους μήνες μετά, ο γάμος έγινε σε μια ρομαντική τελετή στη Βενετία.
 
 
Thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση