Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Ξέρω ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να βγούμε πρώτοι»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 17:31 Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Ξέρω ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να βγούμε πρώτοι»

Δείτε όλα όσα είπε η Κύπρια τραγουδίστρια.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου, σε δηλώσεις της λίγη ώρα μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού, μίλησε για τα συναισθήματά της την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση δεν θέλει να κερδίσει η χώρα μας τον φετινό διαγωνισμό.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που κερδίσαμε και εύχομαι να κάναμε περήφανη την Ελλάδα και θα την κάνουμε ακόμα πιο περήφανη στον τελικό που θα πάρουμε μια καλή θέση. Θέλουμε μια καλή θέση. Άρχισα να κλαίω, όπως το μωρό. Περπατούσα και έκλαιγα. Δεν μπορούσα να το ελέγξω όλο αυτό. Δεν είναι ότι δεν το περίμενα. Η αλήθεια είναι ότι είσαι 50%, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Είναι όλα απρόσμενα. Και όταν έλεγαν τις χώρες τη μία μετά την άλλη και δεν άκουγα την Ελλάδα, με έπιασε άγχος. Τι γίνεται εδώ; Και μόλις άκουσα το όνομα της χώρας μας, εκεί δάκρυσα».

Όσον αφορά τον τελικό είπε: «Θέλουμε μια καλή θέση. Μακάρι να βγούμε πρώτοι, το ξέρω ότι η κυβέρνηση δεν το θέλει γιατί θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να κάνει τον διαγωνισμό. Αλλά αυτό που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι η Ελλάδα έχει δυνατό εθελοντικό πνεύμα και ανά πάσα στιγμή θα μπορέσει να υποστηρίξει τον διαγωνισμό. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε και ιδιαίτερα την ομογένεια. Σας ευχαριστώ πολύ, κάντε το ίδιο και το Σάββατο».

Πηγή: Zappit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση