Σίσσυ Χρηστίδου: Οι διακοπές στην Κρήτη και τα νυχτοπερπατήματα με τις φίλες της! [video]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 11:00 Σίσσυ Χρηστίδου: Οι διακοπές στην Κρήτη και τα νυχτοπερπατήματα με τις φίλες της! [video]

Μπορεί τα αγόρια της να μην σταματούν τις βόλτες και την εξερεύνηση στο Λονδίνο με τον μπαμπά τους Θοδωρή Μαραντίνη, η Σίσσυ Χρηστίδου όμως βρίσκεται με τις φίλες της στην Κρήτη και χαλαρώνει σε πολυτελές θέρετρο στην περιοχή Χερσόνησο. Η ίδια μάλιστα δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες και video στα social media, δείχνοντας πώς τα περνά με τις φίλες της.

Η αλήθεια είναι πως μετά τις διακοπές στην Πάρο και την Νάξο με τους γιους της: τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της και να κάνει τις διακοπές της με γυναικοπαρέα στην Κρήτη. Αφορμή, φυσικά για αυτό το ταξίδι στάθηκε η προγραμματισμένη εξόρμηση των αγοριών με τον μπαμπά τους στο Λονδίνο. Έτσι, αντί να μείνει μόνη στο σπίτι, η όμορφη Σίσσυ πήρε τις φίλες της και απόλαυσαν τις βουτιές τους σε πολυτελές θέρετρο στη Χερσόνησο.

Αρχικά, βρέθηκε στο νησί με την κουμπάρα της Ρούλα Σταματοπούλου κι έπειτα ήρθε στην παρέα τους και η Έλενα Γαλύφα. Τα τρία κορίτσια μάλιστα έκαναν και τα νυχτοπερπατήματά τους σε γνωστό beach bar της περιοχής, όπου διασκέδασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και οι διακοπές τους συνεχίζονται!

Πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση