Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολιβερ: Η κατάρρευση των εστιατορίων μου χάλασε τα γενέθλια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 10:26 Ολιβερ: Η κατάρρευση των εστιατορίων μου χάλασε τα γενέθλια

Ο σεφ Τζέιμι Όλιβερ φαίνεται πως δεν ενδιαφέρθηκε για τις θέσεις που χάθηκαν από την κατάρρευση των εστιατορίων του. Στενοχωρήθηκε όμως που χάλασαν τα γενέθλιά του. 

Μιλωντας στο ραδιόφωνο του BBC, ο Όλιβερ ανέφερε:

«Αν και ήταν μια εντελώς ξεχωριστή εταιρία», η κατάρρευσή τους, με επηρέασε πολύ, για να συνεχίσει:

«Τα 40ά μου γενέθλια καταστράφηκαν γιατί πλανόταν ένα σύννεφο του "τι ακριβώς γίνεται εδώ πέρα"», είπε στην συνέντευξή του. 

«Κατά κάποιον τρόπο, υπήρχε μια γενική αίσθηση ανακούφισης γιατί είχα δώσει ό,τι καλύτερο μπορούσα. Πίστευα ότι ήμουν αρκετά έξυπνος και αρκετά ισχυρός για να το διορθώσω όλο αυτό», πρόσθεσε. 

Αρχικά υπήρξε η κατάρρευση των εστιατορίων του Τζέιμι Όλιβερ στην Ιταλία. Οδηγήθηκαν στην χρεοκοπία, μετά από χρέη 75 εκατ. λιρών. 

Τελικά έκλεισαν και 1000 άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους. 

Ο ίδιος θεωρεί ότι αν είχε ανοίξει τρία πολύ καλά εστιατόρια, θα ήταν μια χαρά, αλλά η επιλογή του να απευθυνθεί σε πιο μεσαίες τάξεις, του κόστισε:

«Είμαι πολύ σίγουρος ότι έχω πάρει πολλά μαθήματα ζωής πλέον, που θα μου επιτρέψουν να κάνω φοβερά πράγματα τα επόμενα 20 χρόνια. Ήμασταν σε πολύ καλό σημείο, αλλά δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά. Το γεγονός πως είχαμε 46 "μεσαίας αγοράς" εστιατόρια σε όλη τη Βρετανία... καταλαβαίνεις πώς σκέφτονται οι άνθρωποι».

πηγή: thetoc.gr