Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο αμόρε και το χλιδάτο ταξίδι στο Τόκιο!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 10:38 Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο αμόρε και το χλιδάτο ταξίδι στο Τόκιο!

Τον έρωτά τους στο Τόκιο ζουν μακριά από όλους και από όλα η Κατερίνα Καινούργιου και ο αγαπημένος της Φίλιππος Τσαγκρίδης. Το ζευγάρι μπορεί να μετρά λίγους μήνες μαζί, αλλά είναι full in love και δεν το κρύβει. Βόλτες, γαστρονομικές απολαύσεις και πολύ εξερεύνηση φαίνεται  πως αποτελούν το καθημερινό πρόγραμμα της όμορφης παρουσιάστριας με τον γοητευτικό σύντροφό της.

Το ζευγάρι, αν και είναι ακόμη στην αρχή της σχέσης, με την Κατερίνα να προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα προσωπικά της, έχει ήδη ξεκινήσει τα ταξίδια. Αρχικά οι δυο τους βρέθηκαν στην  όμορφη Κέρκυρα και εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται στο Τόκιο.

Η κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το ταξίδι της. Το ίδιο κάνει φυσικά και το αμόρε της. Η ίδια πάντως φαίνεται να είναι στα καλύτερά της και σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει στο στενό φιλικό της περιβάλλον, πως στο πρόσωπο του Φίλιππου βρήκε το άλλο της μισό!

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου;

Ο Φίλιππος – Αλέξανδρος είναι γιος του Στέφανου Τσαγκρίδη και της Ειρήνης Παναγοπούλου. Είναι εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου, του θεμελιωτή της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου και που το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα όταν απήχθη το 2009.

Ο 29χρονος ακολουθεί την παράδοση της οικογένειας καθώς ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Σπούδασε στην Καλιφόρνια και αγαπάει τη σύγχρονη τέχνη.

Δες φωτογραφίες:

Και το ταξίδι συνεχίζεται!


πηγή: Tlife.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση