Εκτύπωση αυτής της σελίδας

GNTM spoiler: Αυτή η μελαχρινή καλλονή είναι το φαβορί του νέου κύκλου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 12:58 GNTM spoiler: Αυτή η μελαχρινή καλλονή είναι το φαβορί του νέου κύκλου

Διέρρευσε το όνομα γνωστού μοντέλου που γνωρίζουμε μέσα από τη σχέση της με Τούρκο γοητευτικό ηθοποιό.

Αντίστροφη μέτρηση για το GNTM 2 και διέρρευσε το όνομα γνωστού μοντέλου, που έχει ήδη μπει στο σπίτι του ριάλιτι και θα διεκδικήσει τον τίτλο του Greece's Next Top Model. 

O λόγος για την Χαρά Παππά, που τα τελευταία χρόνια είναι σύντροφος του διάσημου Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, θα είναι σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, ένα από τα μοντέλα που θα διεκδικήσουν τη νίκη στο ριάλιτι μόδας GNTM.

 

Ο Τούρκος γόης του «Κισμέτ» και η Ελληνίδα καλλονή κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τα Μέσα για τη σχέση τους, ενώ δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο βήμα, προκειμένου να την επισημοποιήσουν.

Η Χαρά Παππά, που εκτός από μοντέλο είναι φοιτήτρια Οικονομικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από τη Ηγουμενίτσα, γνωρίστηκε στην Ελλάδα με τον γοητευτικό ηθοποιό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on

 

Η Χαρά δεν ασχολείται τελευταία επαγγελματικά με το μόντελινγκ, αλλά διατηρεί κανάλι στο YouTube. Εκεί, κοινοποιεί βίντεο ομορφιάς, αλλά και vlogs από την καθημερινότητά της με τον 46χρονο ηθοποιό.

 

 

Στα τουρκικά media η Χαρά είναι γνωστή ως η μοιραία Ελληνίδα, που γοήτευσε τον Τούρκο σταρ, και πλέον ετοιμάζεται να γίνει η σύζυγός του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on

 

πηγή: thetoc.gr