Δείτε την 26χρονη Ρωσίδα "Barbie" που έχουν φυλακισμένη οι ζάμπλουτοι γονείς της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 10:16 Δείτε την 26χρονη Ρωσίδα "Barbie" που έχουν φυλακισμένη οι ζάμπλουτοι γονείς της

Η 26χρονη Ρωσίδα Angelica Kenova, ζει με τους γονείς του που την ανατρέφουν σαν βασίλισσα, απαγορεύοντας της να διαλέγει η ίδια τα ρούχα της, να βγαίνει με αγόρια, ενώ οι ίδιοι κανονίζουν την διατροφή και το πρόγραμμα εκγύμνασης της.

barbie_6.JPG

Η Angelica που υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση, τονίζει πως λόγω της υπερπροστατευτικής στάσεις των γονιών της ζει σαν "κούκλα", μη μπορώντας να κάνει πράγματα που επιθυμεί.

barbie_2.JPG

Οι γονείς της την ντύνουν σαν κούκλα Barbie από την ημέρα που γεννήθηκε ενώ της επιτρέπεται να βγαίνει από το σπίτι παρά μόνο αν συνοδεύεται από την μητέρα της.

Η νεαρή "πριγκίπισσα" επιθυμεί να γίνει παιδοψυχολόγος, μοντέλο και μπαλαρίνα, όμως για την ώρα αρκείται σε φωτογραφίσεις αφού πρώτα πάρουν την έγκριση των γονιών της.

barbie_3.JPG

Η νεαρή Ρωσίδα έχει έντονη παρουσία στα social media, ενώ έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Roman.

Στην εφηβεία της, οι γονείς της προσέλαβαν προσωπικό γυμναστή για να την προπονεί 2-3 ώρες την ημέρα, ώστε να διατηρήσει τις "κουκλίστικες" διαστάσεις της.

barbie_4.JPG

Η μέση της είναι μόλις 50 εκατοστά ενώ η περιφέρεια του στήθους της φτάνει τα 70 εκατοστά.

Η μητέρα της Angelica ήταν και αυτή πολύ όμορφη στα στα νιάτα της, με μητέρα και κόρη να έχουν εκπληκτική ομοιότητα.

barbie__5.JPG

"Αγαπώ την οικογένειά μου και δεν θέλω να κάνω κάτι που θα τους στεναχωρήσει", σημειώνει η ίδια που τονίζει πως περιμένει την πραγματική αγάπη.

barbie_5.JPG

 

Πηγή: newmoney.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση