Η αυστηρότατη επίπληξη της Ελισάβετ στον Χάμιλτον της Formula 1

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 10:44 Η αυστηρότατη επίπληξη της Ελισάβετ στον Χάμιλτον της Formula 1

΄Ενα απίστευτο περιστατικό που αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Graham Norton Show».

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ήταν ο διάσημος οδηγός της Formula 1 , Λιούις Χάμιλτον όταν έλαβε πρόσκληση να παραστεί σε δείπνο με τη βασίλισσα Ελισάβετ μετά τη διάκριση που του παραδόθηκε για τα κατορθώματά του. O ενθουσιασμός του, όμως, αντικαταστάθηκε με (το λιγότερο) έκπληξη όταν δέχτηκε επίπληξη από τη βασίλισσα διότι ... της απηύθυνε το λόγο!

Τι συνέβη , όμως; Απλούστατα, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έχει πολλά πρωτόκολλα που τηρεί καθημερινά. Και φυσικά, η βασίλισσα Ελισάβετ τα ξέρει όλα απ’ έξω και ανακατωτά.

Ο ίδιος εξήγησε με γλαφυρό τρόπο στην εκπομπή «Graham Norton Show»: «Στο τραπέζι των 8 ατόμων, καθόμουν αριστερά της βασίλισσας Ελισάβετ. Είδα το σχέδιο καθισμάτων και ήμουν δίπλα της. Είχα ενθουσιαστεί. Έτσι λοιπόν, κάθισα και ήταν στα δεξιά μου και άρχισα να μιλάω μαζί της» όπως είπε. «Κι η Αυτού Μεγαλειότητα γύρισε και μου είπε: Θα μιλάς πρώτα από αυτή την πλευρά κι εγώ από την άλλη και μετά θα επιστρέψω σε σένα».

Σύμφωνα με το Delish, το Γραφείο του Στρατάρχη είναι υπεύθυνο για όλες τις ρυθμίσεις καθισμάτων όσον αφορά στα βασιλικά δείπνα ή σε άλλα επίσημα γεγονότα. Κι όπως αναφέρει η ιστοσελίδα: Είναι κοινώς γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ μιλάει στο πρόσωπο που βρίσκεται δεξιά της μέχρι να έρθει το δεύτερο πιάτο του γεύματος και στην συνέχεια αλλάζει και μιλά στο άτομο που κάθεται αριστερά της.

Ο 34χρονος αθλητής Χάμιλτον δεν το ήξερε... Τώρα πια το γνωρίζει καλά...

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση