Τζαν Γιαμάν: Κοκτέιλ πάρτι στη «σκιά» της Ακρόπολης - Το «who is who» του Τούρκου σταρ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 22:16 Τζαν Γιαμάν: Κοκτέιλ πάρτι στη «σκιά» της Ακρόπολης - Το «who is who» του Τούρκου σταρ
Οι επόμενες τηλεοπτικές εμφανίσεις του... «Φτερωτού θεού» - Ποιος είναι ο νέος σταρ της Τουρκίας, που κάνει τις γυναίκες να... παραληρούν
 
Για δεύτερη μέρα βρίσκεται στην Αθήνα ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν, ο «Φτερωτός θεός» της ομώνυμης σειράς του ΣΚΑΪ.

Αφού προκάλεσε υστερία στις ελληνίδες θαυμάστριές του στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα της Κυριακής, συνέχισε σήμερα το μεσημέρι με μια επίσκεψη στην Ακρόπολη και νωρίς το βράδυ έδωσε το «παρών» στο cocktail party που διοργάνσε προς τιμήν του ο ΣΚΑΪ στο Dionysos Zonar's, απέναντι από τον Ιερό Βράχο.
 
Ο Tούρκος TV star, που θα εμφανιστεί αύριο Τρίτη ζωντανά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, παραχώρησε ήδη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη για την εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα. Αύριο το απόγευμα αναμένεται να αναχωρήσει από την Αθήνα με προορισμό την πατρίδα του.

Ποιος είναι ο «Φτερωτός Θεός»

Από τους δημοφιλέστερους αυτή τη στιγμή Τούρκους ηθοποιούς, ο Τζαν Γιαμάν, θα κλείσει τα 30 του χρόνια στις 8 Νοεμβρίου -ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού.

Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη, είναι μοναχοπαίδι και οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν πέντε ετών. Ο παππούς του είναι Αλβανός μετανάστης, με ρίζες από το Κόσοβο και η γιαγιά του μετανάστρια από τη Βόρεια Μακεδονία.

Αποφοίτησε ως αριστούχος από το Ιταλικό Λύκειο της Τουρκίας. Ταξίδεψε στις ΗΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών και αποφοίτησε από το Νομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Yeditepe το 2012. Στη συνέχεια εργάστηκε για έξι μήνες ως δικηγόρος. Μετά κέρδισε σε διαγωνισμό μοντέλων και συνέχισε την καριέρα του ως ηθοποιός.

Ο Τζαν Γιαμάν που μετρά περισσότερους από 5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και χιλιάδες φανατικές θαυμάστριες, προπονείται στο μπάσκετ, το πινγκ-πονγκ, το ράφτινγκ, το μπάντμιντον και ακολουθεί μια ειδική δίαιτα για τη δημιουργία μυών. Μάλιστα, είναι ανηψιός του διάσημου προπονητή ποδοσφαίρου Φουάτ Γιαμάν.

Έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε τρία σίριαλ στην τουρκική τηλεόραση: τα Inadina Ask (2015), Dolunay (2017) και Erkenci Kus (2018) που σημαίνει «Πρωινό Πουλί» και στα ελληνικά μεταφέρθηκε ως «Φτερωτός Θεός». Μάλιστα η Ντεμέτ Οζεμίρ, η συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά, είναι ζευγάρι μαζί του στη ζωή, με τις φήμες του gossip Τύπου της Τουρκίας να πιθανολογούν ότι δε είναι πια μαζί.  Πάντως οι δύο ηθοποιοί  που όπως λέγεται σε σύντομο διάστημα, στη διάρκεια των γυρισμάτων, μετέτρεψαν σε έρωτα τη φιλία τους, αποφεύγουν συστηματικά να μιλήσουν ανοιχτά για τις φήμες σχετικά με τη σχέση τους

yaman-2
 
yaman-3
 
yaman-4
 
πηγή: protothema.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση