Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η ζωή στην Κρήτη με τον Γιώργο Σαμαρά, ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 09:51 Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η ζωή στην Κρήτη με τον Γιώργο Σαμαρά, ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα, το κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο που θυμίζει Μπριτζίτ Μπαρντό, μετά από ένα διάστημα αποχής από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, κατά το οποίο αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Κρήτη με τον αγαπημένο της, τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά, επιστρέφει στο θέατρο «Αλίκη» και θα χαρίσει πολλά χαμόγελα με τον ρόλο της στο έργο «Μαμά Ρόζα«.

Η όμορφη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στην Πολυξένη Καραμίχα γιατί αγάπησε την Κρήτη, απάντησε στο αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, αλλά και στο πώς οι δυο τους αντιμετωπίζουν τη χιλιομετρική απόσταση, τώρα που εκείνη λόγω θεάτρου μένει στην Αθήνα.

Πώς αντέδρασε ο σύντροφός σου στην πρόταση που σου έγινε; Είναι ένας άνθρωπος που σε στηρίζει;

Δεν θα μπορούσε περισσότερο. Κι αυτό το αισθάνθηκα από την πρώτη στιγμή. Είναι πάντα δίπλα μου. Ό,τι με κάνει χαρούμενη εκείνον τον κάνει πιο χαρούμενο.

Πώς θα μοιράζεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε Κρήτη και Αθήνα; Φοβάσαι μη δημιουργήσει πρόβλημα η απόσταση στη σχέση σου;

Δεν το θεωρήσαμε ως εμπόδιο ούτε μια στιγμή.

Έχουμε δει πολλά δημοσιεύματα που σε θέλουν να παντρεύεσαι. Θα κάνετε τελικά το επόμενο βήμα; Θα κρατήσετε το έθιμο να γίνει ο γάμος στη Θεσσαλονίκη;

Όταν είναι να συμβεί, σίγουρα δεν θα μείνει κρυφό. Όσο για τη Θεσσαλονίκη, ενώ είμαι αρκετά παραδοσιακή και μου αρέσει να τηρώ τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, θα σου απαντήσω πώς το συγκεκριμένο δεν νομίζω ότι θα πραγματοποιηθεί.

Τα τελευταία χρόνια ζεις για μεγάλα διαστήματα στην Κρήτη. Πώς είναι η ζωή εκεί;

Όμορφη. Η Κρήτη είναι ευλογημένος τόπος. Από την πρώτη που την επισκέφθηκα, με θυμάμαι να σκέφτομαι ότι θα μου άρεσε πολύ να ζήσω κάποια στιγμή και εδώ. Πρόσεχε τι σκέφτεσαι, λοιπόν, που λένε. Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη μου και πάντα θα είναι ο τόπος μου, γιατί εκεί μεγάλωσα και εκεί είναι η οικογένειά μου. Εφόσον όμως τώρα δεν γίνεται να ζω εκεί, θα σου πω πώς πραγματικά η Κρήτη και πιο συγκεκριμένα το Ηράκλειο είναι ό,τι πιο κοντινό. Γι’ αυτό ίσως και από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα πολύ οικεία.

Από τότε που σε θυμάμαι είσαι ένα κορίτσι που πάνω από όλα βάζει την οικογένεια. Αισθάνεσαι ακόμη έτσι;

Είμαι ακόμα ακριβώς εκείνο το κορίτσι.

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση