Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 18:28 Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο!

Το πρωί της Κυριακής, η Φωτεινή Αθερίδου έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Έλενας Γκασούκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της μαζί με τον αγαπημένο της και τον γιο τους, ο οποίος τους έχει ξετρελάνει και τους δύο.

Η όμορφη Φωτεινή, η οποία το τελευταίο διάστημα απείχε από τα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της, ενώ λίγο αργότερα, στο προφίλ που διαθέτει το μαιευτήριο στο «ανέβηκε» μία φωτογραφία με το ζευγάρι να ποζάρει μαζί με την γιατρό της ηθοποιού.

«Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδου και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Το αγοράκι τους γεννήθηκε στην Κλινική ΡΕΑ, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Η ιατρός τους κα. Δημητσίκογλου Αικατερίνη, διαβεβαίωσε ότι το μωρό και η μαμά χαίρουν άκρας υγείας και μπορούν να επιστρέψουν σπίτι. Να τους ζήσει!», έγραφε χαρακτηριστικά η λεζάντα που την συνόδευε.

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση