Παντρεύτηκε ο DJ Tiesto-Νυχτερινό κλαμπ θύμιζε η δεξίωση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 21:51 Παντρεύτηκε ο DJ Tiesto-Νυχτερινό κλαμπ θύμιζε η δεξίωση

Η γαμήλια τελετή, στην οποία παρέστησαν 80 καλεσμένοι, πραγματοποιήθηκε στην έρημο της Γιούτα στο πολυτελές θέρετρο Amangiri

Ο DJ Tiësto παντρεύτηκε τη σύντροφό του, μοντέλο, Annika Backes σε ρομαντική γαμήλια τελετή στην έρημο στη Γιούτα, των ΗΠΑ το περασμένο Σάββατο.

"Αγάπη της ζωής μου 21-09-2019” έγραψε ο 50χρονος καλλιτέχνης και δημοσίσευσε φωτογραφίες με τη 24χρονη σύζυγό του στο Instagram τη Δευτέρα.

Η γαμήλια τελετή, στην οποία παρέστησαν 80 καλεσμένοι, πραγματοποιήθηκε στην έρημο της Γιούτα στο πολυτελές θέρετρο Amangiri. Ο γαμπρός φόρεσε κοστούμι Tom Ford και η νύφη επέλεξε νυφικό Berta.

Η δεξίωση που ακολούθησε ήταν σχεδιασμένη για να θυμίζει νυχτερινό club με τον DJ Coleman να παίζει μουσική. Ο DJ Tiësto εξέπληξε επίσης τη σύζυγό του, με ένα νέο τραγούδι που δημιούργησε για εκείνη με τίτλο "A Million Years" και η νύχτα τελείωσε με μια υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, σύμφωνα με το Page Six.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 και αρραβωνιάστηκε την Ημέρα Ευχαριστιών το 2018 στις Μαλδίβες.

O Tiësto, είναι δισκογραφικός παραγωγός και DJ από τη Μπρέντα της Ολλανδίας. Έχει ανακηρυχθεί “ ο σπουδαιότερος DJ όλων των εποχών" από το περιοδικό Mix με βάση τα αποτελέσματα ψηφοφορίας κοινού. Επίσης αποκαλείται “ Νονός της EDM” (της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής).

Πηγή-Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση