Σε κέντρο αποτοξίνωσης ξανά ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 15:42 Σε κέντρο αποτοξίνωσης ξανά ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica

Ακυρώνουν την περιοδεία τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία οι Metallica.

Στα... πάθη του φαίνεται πως κατρακύλησε και πάλι ο Τζέιμς Χέτφιλντ, με αποτέλεσμα οι Metallica να αναγκαστούν να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες τους συναυλίες σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, με ανάρτησή τους στο Twitter ανακοίνωσαν πως ο 56χρονος μπαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχιστεί η περιοδεία.

 

«Είμαστε αληθινά στεναχωρημένοι που ενημερώνουμε τους φαν και τους φίλους μας οτι πρέπει να ακυρώσουμε το tour μας σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Όπως μπορεί να ξέρετε, ο αδελφός μας Τζέιμς παλεύει με την εξάρτηση για πολλά χρόνια. Τώρα, δυστυχώς, ξαναμπήκε σε πρόγραμμα για να θεραπευτεί ξανά.

Σκοπός μας είναι να έρθουμε στο δικό σας κομμάτι του κόσμου, μόλις το επιτρέψουν η υγεία και το πρόγραμμα. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο που μπορούμε», ανέφεραν χαρακτηριστικά, γνωστοποιώντας τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων.

Θυμίζουμε ότι το ζήτημα των εξαρτήσεων του Χέτφιλντ για πρώτη φορά είχε αναφερθεί στο ντοκιμαντέρ «Some Kind Οf Monster».

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB