H σκηνή που «βασάνισε» την Μαργκότ Ρόμπι στον «Λύκο της Γουόλ Στριτ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 20:56 H σκηνή που «βασάνισε» την Μαργκότ Ρόμπι στον «Λύκο της Γουόλ Στριτ»

Τι ανέφερε η αγαπημένη η ηθοποιός για την επώδυνη εμπειρία της

Η ξανθιά ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι έχει κατακτήσει τις καρδιές των θεατών με τις εμφανίσεις της στη μεγάλη οθόνη. Ειδικά η παρουσία της στην ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ» ήταν αυτή που εκτόξευσε τις μετοχές της.

Μία στιγμή στα γυρίσματα της ταινίας ωστόσο θα ήθελε να την ξεχάσει. Στην ερωτική σκηνή που ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσπαθούσε με δυσκολία να αντιμετωπίσει τις γόβες της Ρόμπι, ό,τι συνέβη μπροστά στις κάμερες αλλά δεν έφτασε ποτέ στις οθόνες μας συζητιέται ακόμα.

Σε μία από τις σκηνές έπρεπε να εμφανιστεί εντελώς γυμνή και να κάνει σεξ με τον Ντι Κάπριο πάνω σε ένα κρεβάτι γεμάτο χαρτονομίσματα.

Η σκηνή που τελικά δεν έφτασε μέχρι το final cut της ταινίας, ήταν κυριολεκτικά μία από τις πιο επώδυνες που γύρισε η ηθοποιός. Όταν το γύρισμα τελείωσε, οι φροντιστές είδαν πως η πλάτη της ήταν σαν να την είχαν χτυπήσει με κάποιο αντικείμενο, εξαιτίας της επαφής που είχε με τα χαρτονομίσματα.

Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει πως επειδή το χαρτί που χρησιμοποιείται είναι πιο σκληρό για τα ψεύτικα χρήματα, κάνει την διαδικασία ακόμη πιο επώδυνη.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση