Κάστινγκ για πορνό στο Περιστέρι: Πάνω από 700 οι αιτήσεις για να γίνουν πορνοστάρ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 14:13 Κάστινγκ για πορνό στο Περιστέρι: Πάνω από 700 οι αιτήσεις για να γίνουν πορνοστάρ

Ένας δάσκαλος αλλά κι ένας πτυχιούχος του Χάρβαρντ ανάμεσα στους υποψήφιους

Πριν λίγες μέρες έγινε στο Περιστέρι κάστινγκ με στόχο να βρεθούν πρωταγωνιστές για ταινίες πορνό. Πολλές εφημερίδες δημοσίευσαν το θέμα με φωτογραφίες από τις ουρές που σχηματίστηκαν, ενώ ο Τέο και η Ίνα, δύο από τα μέλη της επιτροπής στο κάστινγκ, ως καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», είχαν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ημέρα εκείνη.

Το γνωστό ζευγάρι των πορνοστάρ το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» και έδωσαν νέες άγνωστες λεπτομέρειες από το κάστινγκ, εξηγώντας και πώς έγινε η όλη διαδικασία.

Όπως παραδέχθηκαν, το πρώτο που κοιτούσαν ήταν το επάγγελμα του υποψήφιου, μετά την ηλικία, κατόπιν ζητούσαν χαρτί από γιατρό πως δεν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας και μετά εξέταζαν αν είχαν τα φυσικά προσόντα για να μπουν στον χώρο του πορνό.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και όπως αποκάλυψε ο πορνοστάρ, την πρώτη μέρα δημοσιοποίησης του κάστινγκ, συνολικά υπήρξαν πάνω από 300 μέιλ, ενώ το ίδιο συνέβη και την δεύτερη μέρα, με αποτέλεσμα οι συμμετοχές να φτάσουν τις 700. Ωστόσο, εκείνη την ημέρα το παρών έδωσαν 170 άτομα, καθώς κάτι οι δεύτερες σκέψεις και κάτι η εργάσιμη ώρα, απέτρεψαν αρκετούς από το να πάνε εκεί.

Τέο και Ίνα αποκάλυψαν στον Αρναούτογλου πως από τα άτομα που δήλωσαν συμμετοχή, μόνο 2 ήταν εκείνα που είπαν ότι ήρθαν για τα χρήματα. Οι περισσότεροι είπαν για την εμπειρία, ενώ μία γυναίκα είπε «για να απελευθερώσω τον εαυτό μου».

Ανάμεσα στους υποψήφιους για πορνοστάρ, ξεχώρισαν ένας δάσκαλος που κόπηκε κατευθείαν από την επιτροπή λόγω του επαγγέλματος. Αλλά κι ένας πτυχιούχος του Χάρβαρντ.

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση