Sin Boy: Το αμαρτωλό αγόρι που έχει «κάψει» τους πάντες με τις αμαρτίες του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 11:10 Sin Boy: Το αμαρτωλό αγόρι που έχει «κάψει» τους πάντες με τις αμαρτίες του

Υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ανάμεσα στο πλήθος, γίνονται ένα μαζί του και δεν θέλουν να προκαλούν. Δεν σου τραβάνε το «μάτι», δεν σου προκαλούν εντύπωση.

Ο Sin Boy σίγουρα δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία. Ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων, που ή θα τον λατρέψεις ή θα τον μισήσεις. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα σου περάσει απαρατήρητος.

Αιρετικός, προκλητικός, έξυπνος, ετοιμόλογος εμφανίστηκε σαν κομήτης στην εγχώρια showbiz και έκανε τα θεμέλια της να τρέμουν.

Με ένα μόνο του τραγούδι, κατάφερε να γίνει το απόλυτο trend στη μουσική σκηνή. Το «Mama?» μέσα σε δυο μήνες κυκλοφορίας ξεπέρασε τα 34 εκατομμύρια views στο YouTube και έγινε ο ορισμός της λέξης «viral» προκαλώντας πονοκέφαλο στους ανταγωνιστές του ράπερ.

Και ενώ όλα έδειχναν ευνοϊκά και… στρωμένα με ροδοπέταλα για τον Sin Boy, κάτι προκάλεσε την οργή του. Έσβησε τα τραγούδια από τον επίσημο λογαριασμό του στο YouTube και ξεκίνησε έναν ιδιαίτερο «πόλεμο» μέσω του προφίλ του στο Instagram με τους… πάντες!

Ποιος είναι όμως ο 25χρονος που έχει κάνει άνω-κάτω την showbiz; Πότε εμφανίστηκε πρώτη φορά; Ποιος είναι το προφίλ του νεαρού που έχει κάνει τα 15χρονα να παραληρούν και να προχωράνε στο δρόμο τραγουδώντας με μια φωνή «200 στη στροφή και με ρωτάνε "μαμά;". Και στην τελική τι σημαίνει «Mama»;

Διαβάστε τη συνέχεια στο newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση