Σταύρος Νιάρχος: Μυστικός γάμος στο Παρίσι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 13:27 Σταύρος Νιάρχος: Μυστικός γάμος στο Παρίσι
Αντίο στην εργένικη ζωή είπε ο άλλοτε playboy Σταύρος Νιάρχος, ο οποίος παντρεύτηκε την πρώην κυρία Αμπράμοβιτς σε κλειστή τελετή στο Παρίσι

Μετά από λίγους μήνες αρραβώνα ο Σταύρος Νιάρχος, γιος του Φίλιππου Νιάρχου, παντρεύτηκε την Ντάσα Ζούκοβα σε μυστική τελετή στο Παρίσι. Παρά την προσπάθεια να μη διαρρεύσουν πληροφορίες, την είδηση για τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού που έγινε σε πολύ στενό κύκλο μετέδωσε πρώτο το αμερικανικό περιοδικό «Us Weekly».

Πριν από δύο μήνες το «Gala» είχε προαναγγείλει ότι το αίσιο τέλος της σχέσης των δύο εκατομμυριούχων που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια επρόκειτο να γραφτεί μέσα στο φθινόπωρο, όπως και έγινε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα μέσα του χειμώνα θα ακολουθήσει και θρησκευτική τελετή, που θα συνοδευτεί από αντίστοιχου βεληνεκούς με τους νεονύμφους γαμήλιο gala. Το υπέρλαμπρο wedding party θα δοθεί φυσικά στο «Kulm Hotel», το ξενοδοχείο των Νιάρχων στο Σεν Μόριτς. Ηδη στο ξενοδοχείο των 5 αστέρων που χτίστηκε στις πλαγιές των ελβετικών Αλπεων το 1856 καταφτάνουν κιβώτια από σπάνια γαλλικά κρασιά, πανάκριβη τρούφα και πατέ χήνας, ενώ ακούγεται ότι στην αίθουσα της δεξίωσης θα στηθούν δεκάδες ροτόντες των 30 ατόμων. Περιοδικά όπως το «Vanity Fair» και το «Tattler» ήδη προετοιμάζονται για τον τρόπο με τον οποίο θα καλύψουν το event. Ειδήμονες του κοσμικού γίγνεσθαι σχολιάζουν ότι το γαμήλιο πάρτυ θα ξεπεράσει σε γκλάμουρ ακόμη και τον αυτοκρατορικό γάμο του Ζαν Κριστόφ Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Ο Σταύρος διαθέτει, άλλωστε, όλα τα προσόντα για να πραγματοποιήσει ένα αλησμόνητο event: οικονομική ισχύ, φυσικό κάλλος, λάμψη και ευρύ κοινωνικό κύκλο που περιλαμβάνει από ανθρώπους των επιχειρήσεων και του εφοπλιστικού λόμπι, στο οποίο εξάλλου ανήκει ο ίδιος, μέχρι προσωπικότητες-θρύλους του Χόλιγουντ. Φήμες θέλουν κουμπάροι στον επικείμενο γάμο να είναι τα αδέλφια του Σταύρου και παρανυφάκια τα παιδιά της Ντάσα από τον γάμο της με τον Αμπράμοβιτς, ο γιος της Ααρον Αλεξάντερ και η κόρη της Λία Λου. Οι μπομπονιέρες, φυσικά, θα είναι ειδική παραγγελία από τον οίκο κοσμημάτων Venyx της Ευγενίας Νιάρχου.

spl1126857_003

GettyImages-88953840

Ο δραστήριος επιχειρηματίας Σταύρος Νιάρχος και η art dealer Ντάσα Ζούκοβα είναι ζευγάρι από το 2017, όταν γνωρίστηκαν τυχαία μέσω κοινών φίλων. Η Ντάσα είχε μόλις χωρίσει από τον Ρώσο μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς και η προοπτική μιας νέας σχέσης τόσο σύντομα δεν ήταν κάτι που σκεφτόταν. Ολα αυτά, ωστόσο, ανατράπηκαν όταν γνώρισε τον γοητευτικό Σταύρο Νιάρχο. Παρά το ζωηρό παρελθόν του playboy Σταύρου -υπήρξε ζευγάρι ακόμη και με την Πάρις Χίλτον-, σε σύντομο διάστημα ο ένας ανακάλυψε στο πρόσωπο του άλλου τον ιδανικό σύντροφο. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση που επιβεβαίωσε και τη φήμη του ειδυλλίου πραγματοποιήθηκε στον γάμο της Κάρλι Κλος με τον Τζόσουα Κούσνερ. Την περασμένη άνοιξη σε ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη ο Σταύρος και η Ντάσα προσκάλεσαν τους φίλους τους στο εστιατόριο «Red Rooster» στο Χάρλεμ και τους ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να παντρευτούν. Ανάμεσα στους καλεσμένους τους τότε είχαν βρεθεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Λιβ Τάιλερ, η σχεδιάστρια μόδας Τόρι Μπερτς, η συγγραφέας Τζέσικα Σάινφελντ, ο art dealer Λάρι Γκαγκόσιαν, ο καλλιτέχνης Ντάστιν Γέλιν και η κοσμική Λόρεν Σάντο Ντομίνγκο. Ο καιρός πέρασε γρήγορα. Πριν από δεκαπέντε ημέρες ο Σταύρος Νιάρχος διοργάνωσε στη Μαδρίτη μεγαλοπρεπές bachelor party, με πλήθος συμμαθητών και φίλων του να καταφτάνουν από κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Σταύρο με νέο κοντό κούρεμα να διασκεδάζει περιστοιχισμένος από jet setters και γαλαζοαίματους, μεταξύ των οποίων και o γιος της Καρολίνας, Πιερ Κασιράγκι. Φυσικά, παρών ήταν και ο μικρότερος αδελφός του, Τεό.

 

IMG-6730

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : GETTY IMAGES / SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE

Προσαρμοσμένη αναζήτηση