Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μαρκουλάκης «απολογήθηκε» στη Μενεγάκη χαρακτηρίζοντάς την «ελαφριά»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 10:07 Ο Μαρκουλάκης «απολογήθηκε» στη Μενεγάκη χαρακτηρίζοντάς την «ελαφριά»

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν χθες ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος θέλησε να ζητήσει εμμέσως συγγνώμη από την παρουσιάστρια, για κάποια λόγια που είχε πει σε συνέντευξη του για εκείνη. 

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε δώσει συνέντευξη και είχε πει κάτι υποτιμητικό για την Μενεγάκη: «Ακόμα και στην Ελένη Μενεγάκη προσπαθώ να κάνω σοβαρή κουβέντα» ήταν η φράση του.

Χθες προσπάθησε να διορθώσει, βέβαια δεν ξέρουμε αν το κατάφερε αφού το μόνο που έκανε ήταν να την χαρακτηρίσει ελαφριά, τόσο την ίδια όσο και την εκπομπή της.

Η ίδια βέβαια τον ευχαρίστησε και προχώρησαν παρακάτω.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης:

«Έμεινα εδώ για τον εξής λόγο. Κάποια στιγμή είχε γραφτεί κάτι σε συνέντευξή μου, τύπου: ακόμα και στην Ελένη Μενεγάκη προσπαθώ να κάνω σοβαρή κουβέντα. Αισθάνθηκα, λοιπόν, την ανάγκη να κάνω μια διευκρίνιση για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ.

Αυτό που εννοώ και ισχύει, γι’ αυτό είμαι εδώ κάθε χρόνο σε σένα με μεγάλη χαρά, είναι ότι σε ένα πλαίσιο ελαφρύ και ψυχαγωγικό, ευχάριστο, σε μια ωραία μεσημεριανή “ελαφριά” εκπομπή, ο τρόπος με τον οποίο μιλάμε με κάνει να αισθάνομαι ότι μπορώ να πω σοβαρά και ενδιαφέροντα πράγματα που ο συνομιλητής μου, εσύ, θέλει πολύ να τα ακούσει και να πει και ο ίδιος, με έναν πολύ ελαφρύ τρόπο.

Είναι χαρά μου να έρχομαι εδώ πέρα και να συζητάμε ωραία, ενδιαφέροντα, σοβαρά πράγματα με ελαφρύ τρόπο. Αυτό όφειλα να το εξηγήσω και είναι πάντα πολύ μεγάλη μου χαρά να μιλάμε, γιατί πάντα αισθάνομαι εδώ όταν έρχομαι ότι συζητάμε πράγματα τα οποία έχουν περιεχόμενο και βάθος, αλλά δεν είναι με βαρύγδουπο τρόπο, δεν είναι με σοβαροφανή τρόπο και με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Και σου στέλνω φιλιά από μακριά».

πηγή: thetoc.gr