Ώρες αγωνίας για την Μαρία Έλενα Κυριάκου - Το σοβαρό ατύχημα του γιου της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 15:14 Ώρες αγωνίας για την Μαρία Έλενα Κυριάκου - Το σοβαρό ατύχημα του γιου της
Δύσκολες ώρες περνά η Μαρία Έλενα Κυριάκου στην Κύπρο. Η γνωστή τραγουδίστρια που μας εκπροσώπησε φέτος στη Eurovision με το “One last breath” δεν πρόλαβε καλά καλά να γυρίσει από τη Βιέννη και μπήκε σε νέες περιπέτειες.
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE ένας σοβαρός τραυματισμός του γιου της, την έχει ταράξει πολύ. Το δεύτερο από τα παιδιά της, ο γιος της που είναι μόλις πεντέμισι χρόνων έπεσε και χτύπησε σοβαρά τον αγκώνα του, την ώρα του παιχνιδιού. Ευτυχώς, ο μικρός έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και βρίσκεται στο σπίτι με τα αδέλφια του και την μητέρα του να τον φροντίζει.

 
Το σοκ της Μαρίας Έλενας, όμως ήταν μεγάλο και γι' αυτό εκείνη δεν αποχωρίζεται τώρα τον μικρό που την έχει ανάγκη.

Η ίδια μάλιστα έγραψε και στο προφίλ της στο Facebook: “Ένα σοβαρό ατύχημα του γιού μου δεν μου επιτρέπει να απαντήσω στα μηνύματα σας. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου δείχνετε. Σας υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας”.

 

Eνα σοβαρό ατύχημα του γιού μου δεν μου επιτρέπει να απαντήσω στα μηνύματα σας. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου...

Posted by Maria-Elena Kyriakou on Wednesday, June 3, 2015

 

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που φουντώνουν οι φήμες χωρισμού με τον Ευθύβουλο Θεοχάρους (δες εδώ) - κανείς από τους δυο δεν παραδέχτηκε τη σχέση τους- η Μαρία Έλενα Κυριάκου ήρθε αντιμέτωπη με αυτό το σοβαρό τραυματισμό του γιου της!

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!
 
Πηγή: Tlife.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση