Σε κατάσταση σοκ η Καγιά με τις νέες αποχωρήσεις: Εχει κοπεί η ανάσα μου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 13:02 Σε κατάσταση σοκ η Καγιά με τις νέες αποχωρήσεις: Εχει κοπεί η ανάσα μου

Η απόλυτη εξόντωση των FF, οι οποίες είχαν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και πίστευαν πως είναι φαβορί για τον τελικό του GNTM.

Τα spoiler για τις παίκτριες που αποχωρούν την επόμενη εβδομάδα έχουν προδώσει ότι αυτές που θα δουν την έξοδο από τον ριάλιτι είναι οι δύο από τις μισητές παίκτριες, η Ασημίνα και η Άννα. Ουσιαστικά οι FF εξοντώνονται, αφήνοντας μόνη την Κάτια στο παιχνίδι. 

Το κοινό στα social media πανηγυρίζει, ωστόσο το τρέιλερ των επόμενων επεισοδίων, δείχνουν τη Βίκυ Καγιά να μην μπορεί να διαχειριστεί την τριάδα που βρίσκεται μπροστά της προς αποχώρηση.

Αν και δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η τριάδα της Δευτέρας, ξέρουμε σίγουρα ότι θα είναι η Ασημίνα μία από αυτές, που θα αποχωρήσει κιόλας μετά την κακή επίδοσή της.

Στο τρέιλερ η Καγιά λέει για την τριάδα που έχει μπροστά της: 

«Τι να σας πω ότι με έχει πιάσει το στομάχι μου; Ότι έχει κοπεί η ανάσα μου; Ότι δεν περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα είστε εσείς οι τρεις στη σέντρα;» ακούγεται να λέει η Βίκυ Καγιά, ενώ η Κάτια λέει λίγο νωρίτερα: «Δεν μπορεί κάποιος μου κάνει πλάκα». 

Μια αποκάλυψη έκανε η Μέγκι Ντρίο μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τις παίκτριες που θα αποχωρήσουν την Δευτέρα και την Τρίτη από τα νέα επεισόδια του GNTM.

Ο λόγος για την Ασημίνα Χαρίτου την Δευτέρα και την Άννα Χατζή την Τρίτη.

Οι παίκτριες δεν θα είναι καλές στη δοκιμασία με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός από το reality μόδας.

Δείτε το βίντεο. 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση