Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ημερολόγιο Pirelli 2020 με δώδεκα σέξι δυναμικές "Ιουλιέτες"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 11:40 Ημερολόγιο Pirelli 2020 με δώδεκα σέξι δυναμικές "Ιουλιέτες"

Οκτώ διάσημες γυναίκες, ηθοποιοί και μοντέλα, οι οποίες θα μπορούσαν να φορέσουν το «κοστούμι» μιας σύγχρονης Ιουλιέτας.

«Αναζητώντας την Ιουλιέτα» είναι ο τίτλος και το θέμα του ημερολογίου της  Pirelli για το 2020, το οποίο παρουσιάστηκε και επίσημα, στη Βερόνα, στον τόπο που έλαβε χώρα η κλασική ιστορία αγάπης του Σαίξπηρ.

Τις φωτογραφίες για το ημερολόγιο τράβηξε ο Πάολο Ροβέρσι και για το ρόλο της Ιουλιέτας στήθηκαν μπροστά στο φακό του οκτώ γυναίκες, ηθοποιοί και μοντέλα, οι οποίες θα μπορούσαν να φορέσουν το «κοστούμι» μιας σύγχρονης Ιουλιέτας.

Έμμα Γουότσον
Έμμα Γουότσον

Ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες του ημερολογίου είναι η Έμα Γουότσον. Η Βρετανίδα ηθοποιός και ακτιβίστρια με τους 100 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media, είναι γνωστή για το ρόλο της Ερμιόνης Γκρέιντζερ στο Χάρι Πότερ και σύμβολο για την ακτιβιστική της δράση.

Κρις Λι
Κρις Λι

Η παρουσία της Η Yara Shahidi, ηθοποιός και μοντέλο είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η Ιουλιέτα του 21ου αιώνα πρέπει να είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα.  Είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων της γυναίκας και έχει εργαστεί με τα Ηνωμένα Έθνη και την πρωτοβουλία Girl Up για διεθνή θέματα.

Κλερ Φόι
Κλερ Φόι

Σύγχρονη Ιουλιέτα είναι και η Ίντιρα Μουρ είναι το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο που περπάτησε σε μεγάλες πασαρέλες, έγινε ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα του πλανήτη σύμφωνα με το περιοδικό ΤΙΜΕ και είναι διάσημη από την τηλεοπτική σειρά «Pose», παραγωγής του Netflix.

Κρίστεν Στιουαρτ
Κρίστεν Στιουαρτ

Λατίνα πρωταγωνίστρια της μουσικής, η Ροζαλία, έχει εκσυγχρονίσει το φλαμένκο, μιξάροντάς το με R&B, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική.  Το Malamente, ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της, έχει περισσότερες από 90 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube.

Ίντια Μουρ
Ίντια Μουρ

Φυσικά από αυτό το πάνθεον δε θα μπορούσε να λείπει η Αγγλίδα ηθοποιός Κλερ Φόι, που θριάμβευσε στο ρόλο της Ελισάβετ στην τηλεοπτική σειρά «The Crown», αλλά και η Κινέζα Κρις Λι, ποπ σταρ, συνθέτης, ηθοποιός, και σκηνοθέτης. Είναι η Ασιάτισσα Ιουλιέτα του ημερολογίου που αυτή τη χρονιά επιχειρεί να καταπολεμήσει κάθε διάκριση φυλής.

Μια Γκοθ
Μια Γκοθ

Σύμβολο της ελεύθερης αγάπης είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ, ενώ έκπληξη προκαλεί η παρουσία της Μια Γκοθ που έγινε διάσημη από την αμφιλεγόμενη ταινία «Nymphomaniac» του Λαρς Φον Τρίερ. 

Γιαρα Σαχίντι
Γιαρα Σαχίντι
Ροζαλία
Ροζαλία

φωτο: Pirelli

πηγή: thetoc.gr