«Λουκέτο» στο χειμερινό Nammos των Άλπεων - Τζίροι που «ζαλίζουν»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 11:30 «Λουκέτο» στο χειμερινό Nammos των Άλπεων - Τζίροι που «ζαλίζουν»

Οι τζίροι που προκαλούν ίλιγγο φτάνοντας τις 100.000 ευρώ την ημέρα και οι οικονομικές διαφωνίες που οδήγησαν στο κλείσιμο.

Τέλος εποχής για το χλιδάτο Nammos στο γαλλικό θέρετρο της Κουρσεβέλ στην καρδιά των γαλλικών Άλπεων, καθώς οι συνιδιοκτήτες Ζαννής Φραντζέσκος και Σάμι Ιμπράημ δεν τα βρήκαν στα οικονομικά με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. 

Η Κουρσεβέλ είναι ένα υπερπολυτελές winter resort των γαλλικών Άλπεων που αποτελεί έδώ και χρόνια πόλο έλξης για πολλούς γαλαζοαίματους, επιχειρηματίες και jet-setters.

Αν και το Nammos των Άλπεων λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία για τρεις σεζόν κάνοντας τζίρους που «ζαλίζουν», που έφταναν ακόμα και τις 100.000 ευρώ την ημέρα, δεν θα λειτουργήσει για τέταρτη σεζόν λόγω οικονομικών διαφωνιών με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί, το φρέσκο ψάρι πωλούνταν προς 160 ευρώ το κιλό και αν ήθελε κάποιος να το συνοδέψει με χωριάτικη, του κόστιζε επιπλέον 27 ευρώ. 

Στην ιστορία έμεινε και για το περίφημο πάρτι με τον Αντώνη Ρέμο, στο οποίο έδωσαν το παρών 300 VIP που έφτασαν εν μέσω χιονοθύελλας σε άμαξες και έλκηθρα που έσερναν χάσκι για να πιουν πανάκριβη σαμπάνια και πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ για να απολαύσουν τα διάσημα πιάτα του Nammos και τις πιο ακριβές σαμπάνιες συνοδεία της φωνής του Έλληνα τραγουδιστή. 

Φωτο: Nammos.gr 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση