Τρέλα με το σκουφάκι του Αρτσι -Χαμός με τις παραγγελίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 20:34 Τρέλα με το σκουφάκι του Αρτσι -Χαμός με τις παραγγελίες

Μετά την φωτογραφία που ανήρτησε η Μέγκαν Μαρκλ και δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι με τον μικρό Άρτσι στην αγκαλιά του, έγινε... πανικός

Χαμός με το χαριτωμένο σκουφάκι του μικρού Αρτσι!

Μετά την φωτογραφία που ανήρτησε η Μέγκαν Μαρκλ και δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι με τον μικρό Άρτσι στην αγκαλιά του, έγινε... πανικός για το σκουφάκι του μόλις 7 μηνών γιου τους. 

Η εταιρία μάλιστα από την Νέα Ζηλανδία, κάνει λόγο για πολύ μεγάλο αριθμό παραγγελιών, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας για τις γυναίκες που τα πλέκουν.

 

 

«Ηταν η απόλυτη έκπληξη και πραγματικά συναρπαστικό» λέει η Μπέκι Σμιθ, συνιδρυτής της Make Give Live, μια κοινωνική επιχείρηση που χαρίζει ένα σκουφάκι για κάθε ένα που πωλείται.

Το σκουφάκι που φορούσε ο Άρτσι στην πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία με τον πατέρα του, ήταν δώρο της κοινωφελούς εταιρείας Make Give Live με έδρα την Νέα Ζηλανδία.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της κοινωνικής επιχείρησης, το 80% των εμπλεκόμενων πλεκτριών δήλωσε ότι η ομάδα αυτή «τις κάνει να νιώθουν λιγότερη μοναξιά», ενώ το 78% δήλωσε ότι νιώθουν λιγότερο άγχος και πως τους «δίνει έναν σκοπό και ένα νόημα». «Δεν είναι ένα απλό σκουφάκι, είναι πολλά περισσότερα από αυτό» λέει η Σμιθ.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση