H Lady Gaga μίλησε για τον βιασμό της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 18:10 H Lady Gaga μίλησε για τον βιασμό της

H Lady Gaga βρέθηκε καλεσμένη στο talk show «Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus tour» της Όπρα Γουίνφρεϊ και μίλησε για τον βιασμό που υπέστη στα 19 της χρόνια όπως και για το χρόνιο πρόβλημα υγείας και την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει.

«Έχω προβλήματα ψυχικής υγείας, παίρνω πολλά φάρμακα καθημερινά για να τα βγάλω πέρα», αποκάλυψε η διάσημη σταρ και τόνισε ότι παραμένει δυνατή και θα συνεχίσει να μοιράζεται με τον κόσμο τις εμπειρίες της για ένα «καλύτερο μέλλον» για όλους. Μιλώντας για τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει καθημερινά τόνισε ότι είναι αντικαταθλιπτικά και όχι ναρκωτικά ή παυσίπονα.

Όσο για το βιασμό της στην ηλικία των 19, η Lady Gaga είπε ότι έγινε από κάποιον που γνώριζε από την εφηβεία της: «Με βίασε όταν ήμουν 19 και εξαιτίας αυτού ανέπτυξα μετατραυματικό στρες, το οποίο δεν ξεπέρασα ποτέ».

Όσο για την ινομυαλγία, από την οποία πάσχει, ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο, προκαλεί ιδιαίτερη ευαισθησία και παρουσιάζει και κάποια γενικά συμπτώματα, όπως συναισθηματικές διαταραχές και δυσκολία στον ύπνο, εξήγησε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι έχω βρει μέσω της νευροφυσικής έρευνας που έχω κάνει με τους γιατρούς μου ότι η ινομυαλγία μπορεί να αντιμετωπιστεί με ψυχολογική υποστήριξη και θεραπεία. Η υγεία του σώματός μας εξαρτάται πάντα από την ψυχική μας υγεία και έτσι πρέπει να τη φροντίζουμε κι αυτή».

Όπως εξομολογήθηκε στην Όπρα, ακόμη και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους, η ίδια πονούσε πολύ σε όλο της το σώμα. 

Πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση