Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρέιτσελ, Μόνικα και Φοίβη ξανά μαζί μετά από 15 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 13:35 Ρέιτσελ, Μόνικα και Φοίβη ξανά μαζί μετά από 15 χρόνια

Η σειρά, που αυτή την εποχή παίζεται στο Netflix, παιζόταν από το 1994 ως το 2004 στο δίκτυο NBC και παρακολουθεί τις ζωές έξι φίλων στη Νέα Υόρκη.

Η έκπληξη της δεκαετίας ξεκίνησε γυρίσματα, τα Φιλαράκια μπήκαν ξανά στο στούντιο για να ετοιμάσουν το επετειακό τους επεισόδιο και η Τζένιφερ Άνιστον δίνει στους φανς μια πρώτη γεύση του πολυαναμενόμενου ειδικού επεισοδίου, στο οποίο θα βρεθούν όλα τα «Φιλαράκια».   

Η Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ), η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), η Λίζα Κούντροου (Φοίβη), ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος), ο Ματ ΛεΜπλανκ (Τζόι) και ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ), έχουν συμφωνήσει με την ΗΒΟ για ένα ακόμα επεισόδιο, του οποίου το περιεχόμενο, όμως δεν γνωρίζει κανείς. Εκτός ίσως από τους δημιουργούς του, τον Ντέιβιντ Κρέιν και τη Μάρτα Κάουφμαν, οι οποίοι ήταν και οι σεναριογράφοι της αρχικής σειράς.

Η είδηση έρχεται μετά την αποκάλυψη που έκανε η 50χρονη Τζένιφερ Άνιστον στην Έλεν ΝτεΤζένερις, ότι τα μέλη του καστ της σειράς «ετοιμάζουν κάτι», το οποίο όμως δεν θα είναι reboot.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

Το καστ της σειράς έχει βρεθεί μαζί αρκετές φορές τον τελευταίο μήνα, ενώ έκαναν και μια κοινή εμφάνιση στο Instagram της Άνιστον. Η τελευταία ανάρτηση της Άνιστον είναι αυτή με τα κορίτσια της σειράς να ετοιμάζονται για γύρισμα. 

Η σειρά, που αυτή την εποχή παίζεται στο Netflix, παιζόταν από το 1994 ως το 2004 στο δίκτυο NBC και παρακολουθεί τις ζωές έξι φίλων στη Νέα Υόρκη. Τα «Φιλαράκια» θα μετακομίσουν στο HBO Max, όταν βγει στον αέρα, το Μάιο του 2020.

πηγή: thetoc.gr