Nikkie Tutorials: Σοκ! Η πιο διάσημη star του youtube ήταν άντρας! Έκανε αλλαγή φύλου στα 19

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 10:56 Nikkie Tutorials: Σοκ! Η πιο διάσημη star του youtube ήταν άντρας! Έκανε αλλαγή φύλου στα 19

Έχει 12,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο youtube και 13 εκατομμύρια followers στο instagram! H Nikkie de Jager, γνωστή σε όλο τον πλανήτη ως Nikkie Tutorial, αποκάλυψε ότι γεννήθηκε άνδρας και ότι στα 19 της είχε ολοκληρωθεί η αλλαγή φύλου!

Με ένα βίντεο στο κανάλι της η Νikkie έκανε την μεγάλη  αποκάλυψη που σόκαρε τους θαυμαστές της αφού κανείς δεν είχε υποψιαστεί την αλήθεια.  H Nikkie που  έβγαλε πολλά λεφτά δείχνοντας μακιγιάζ στο youtube, είναι 25 ετών και έχει ύψος 1.89!

«Σήμερα είμαι εδώ για να μοιραστώ κάτι μαζί σας που θέλω να το κάνω εδώ και καιρό αλλά με τους δικούς μου όρους. Θέλω να ξεκινήσω τη χρονιά με μια αλήθεια της ζωής μου που με έκανε αυτή που είμαι. Γεννήθηκα στο λάθος σώμα. Κάτι που σημαίνει ότι είμαι transgender. Στο δημοτικό φορούσα γυνακεία ρούχα… Άλλοι με δέχονταν και άλλοι με κορόιδευαν… Το να κάνω αυτό το βίντεο, είναι τρομακτικό αλλά και ανακουφιστικό » είπε η Νίκη και το βίντεό της είχε εκατομμύρια θεατές μέσα σε μια ώρα.

Δες το βίντεο με την μεγάλη αποκάλυψη

Η μητέρα της συμφώνησε με την αλλαγή φύλου και ξεκίνησε στα 14 να παίρνει ορμόνες. Στα 19 ολοκληρώθηκε η αλλαγή της. Να θυμήσουμε ότι η Nikkie έγινε περισσότερα γνωστή στην Ελλάδα όταν αναφέρθηκε στο instagram της στην Ελένη Φουρέιρα και έγραψε πόσο καλή ήταν στην εμφάνισή της στην Eurovision!

 

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση