Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντάσα Νιάρχου: Με νυφικό Βαλεντίνο στο γάμο της χρονιάς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 10:26 Ντάσα Νιάρχου: Με νυφικό Βαλεντίνο στο γάμο της χρονιάς

Οι καλεσμένοι, το νυφικό, το πάρτι σε μια αξέχαστη τελετή στις Άλπεις.

Ο πολυσυζητημένος γάμος και το πολύκροτο πάρτι του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα στο Σεν Μόριτζ έκαναν τους πάντες να αναπολούν τις πολύ κοσμικές ημέρες όταν στην Ελβετία κατέλυαν μόνο οι τζετ σέτερς του κόσμου.

Η Σαρλότ Κασιράγκι
Η Σαρλότ Κασιράγκι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚜️ Madameei ⚜️ (@madameei) on

Οι καλεσμένοι που πλημμύρισαν το ελβετικό σικ θέρετρο και κατέλυσαν στο ιδιοκτησίας Νιάρχου πολυτελές ξενοδοχείο των Άλπεων Kulm Hotel άρχισαν από νωρίς να κάνουν σκι και να απολαμβάνουν τη διήμερη γιορτή και το πάρτι των 500 καλεσμένων που έγινε σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κοντά στην κύρια πίστα σκι του Σεν Μόριτζ, το Olympaschanze. Ο γάμος τελικά έγινε με άκρα μυστικότητα από τους παπαράτσι 24 ώρες νωρίτερα.

Οι διάσημοι καλεσμένοι και το νυφικό

Η οικογένεια David Beckham, η Gwyneth Paltrow και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Diane von Furstenberg, η αδερφή του Σταύρου, Ευγενία, οι οικογένειας των νεόνυμφων, η οικογένεια Κασιράγκι, η πριγκίπισσα Βεατρίκη μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Εντοάρντο Ματσέλι Μότζι, αλλά και οι φίλες της νύφης, τα χρυσά κορίτσια του παγκόσμιου τζετ σετ έδωσαν το «παρών». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Venyx By Eugenie Niarchos (@venyxworld) on

Η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ Κούσνερ που έχουν σαλέ στην περιοχή έφτασαν με ιδιωτικό αεροπλάνο, αφού ο Τζάρεντ είναι συνέταιρος της Ντάσα σε μια πλατφόρμα πώλησης έργων τέχνης ενώ δεν έλειψαν και οι στενές φίλες της νύφης Κέιτ Χάντσον και Σάρα Φόστερ, το μοντέλο Κέλι Σόγιερ και οι σχεδιάστριες Jamie Mizrahi και Τζεν Μέγιερ. Τα σόσιαλ μίντια γέμισαν φωτογραφίες με τα πλούσια και διάσημα κορίτσια να πίνουν τη σαμπάνια τους στα χιόνια.

Το νυφικό και η δεξίωση

Με ένα συγκλονιστικό νυφικό φτιαγμένο από τον Βαλεντίνο, εντελώς κλειστό, από κρεμ μετάξι και με μια εντυπωσιακή κάπα και κεντήματα από μαργαριτάρια στα μανίκια, η Ντάσα Ζούκοβα.

 Εμφανίστηκε απλή και κομψή με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά και φυσικό μακιγιάζ. Ο Σταύρος Νιάρχος φορούσε ένα μπλε σκούρο κοστούμι και παπιγιόν. Μετά την τελετή στο δημαρχείο το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους στο χώρο της δεξίωσης και του πάρτι που ήταν στολισμένος με ροζ και λιλά τριαντάφυλλα, ενώ το χαβιάρι και η σαμπάνια ήταν πρώτη στις προτιμήσεις των καλεσμένων. Αυτό που ενδιέφερε τους νεόνυμφους ήταν μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης και χορού και γιαυτό το λόγο όπως λένε οι φήμες είχε κληθεί να φροντίσει τη μουσική της βραδιάς ο διάσημος Βρετανός D.J.  Μαρκ Ρόνσον. Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος του γάμου και του πάρτι ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια στερλίνες. 

Φωτογραφία: Instagram

πηγή: thetoc.gr